Didinant dabartinių tarp mano Mikro ir Moto Driver

X

xbs22x

Guest
Ei ačiū visiems, kad mano laiko skaityti tai ir gali man pateikti bet kokią pagalbą. Už trumpą Aš naudoju atMega16 ir ji yra užsikabinęs tiesiogiai du kaiščius ant mano H tiltas motorinių vairuotojas. Vienas kaištis eina aukštas variklis sukasi viena kryptimi, kai kitų kontaktų eina aukštas paaiškėja kitų akivaizdžiai. Ką aš padariau, nebuvo atsižvelgta į tai, kad atMega16 gali tik šaltinis apie 40mA už kaištis, kuris nėra pakankamai vairuoti mano motorinių vairuotojas. Ką man reikia įdėti tarp šių blokų siekiant šaltinis pakankamai dabartinės? Ar tai būtų taip paprasta, kaip pridedant papildomus Op Amp ir 0 naudos? Mano projektas yra baterija, ir aš galiu patekti į 5V, 12V ar 18V šaltinio galia naujas blokas. Duok man pradedant vieta kaip dalis pažvelgti ir aš skaityti lapeliai, arba pilnu aprašymu, nieko, kad bus naudinga. Thanks a lot, Brad.

Ar turite savo H tiltas schema? Tranzistoriai arba MOSFET? Jeigu norite tik kriaukle dabartinės galite naudoti NPN tranzistorius, rezistorius prie pagrindo, spinduolis į GND ir kolekcinių kaip išėjimo rezistoriaus ketinate teigiamus pasiūlos kaip atsigriebti. Aš nežinau, kokios tiltas jūs turite tiek tai gali dirbti, ar ne. Aleksas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back