didelis inverter

G

gafsos

Guest
Labas

didelio keitiklio projektavimas, kodėl mes siūlome prisijungti mažas tranzistorių lygiagrečiai (tokiu būdu gerinant veiksmingą pločio), o ne išdėstyti vienas tranzistorius su didelio pločio?

THX

Čia yra tai, kas ateina pas mane, kai aš galvoju apie Atsakymas:

1.Iš prieskonių modelių tikslumas yra užtikrinamas tranzistorinių matmenų diapazonas.

2.Maketas taptų juokinga, turintys labai daug arba labai ilgai tranzistorius.

Taip pat
- Atsparumas vartų yra mažesnis už siauras tranzistoriai
- Apie drenažo talpa yra mažesnė už padaugintas tranzistorių (vienas nutekėjimo kiekvienam dviejų tranzistorių).
Taigi padauginus keitiklio tranzistoriai yra greitesni.

Labas

Kita svarbi priežastis yra sumažinti atitikties klaidų.Tokiu atveju jums bus normalizuoti klaida gradientas ir turintys daugiau tikslumo dizainas.

mano nuomone, už buferio, tai nėra būtina nagrinėti jų atitikimo.
naudojant kartu tranzistoriai patogiausia dizaino maketą ir taip pat galėtų sumažinti maketo dydis keitiklio.Kitas veiksnys yra greitis.

didelis Inverter "
Jei neturite išorinio krovinio talpa jūsų inverter, tikrai totol išėjimo talpa, nes tranzistorius parazitinės dangteliais.proporcingas tranzistorių kanalo plotis (ir legth).Taigi, kadangi plečiant savo inreter tranzistorius dydžių delsimo trukmė yra pastovi.tik jūsų keitiklio dinaminis ir statinis (dėl nutekėjimo) sklaidos galios didėja, be jokio keitiklio veikimas (greitis) improvment.bet jei turite išorinį dangtelį.galite rasti optimalią ribą.pasiekti geriausią galios ir greitis (kompromisas).
Gal galėtumėte pasakyti, jei jūsų pic pic?

Linkėjimai,
SAZ

par.capacitances padidina įvairovė ..... taip pat dėl savo nuosavybės automatinio router ląstelių plotis neturėtų būti didelės ..... tiek mažesnių inv.plotis yra kartojamas keletą kartų, o ne jus 1 didelė inv.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back