didelės raiškos lyginamuoju architektūra

N

nijMcnij

Guest
Sveiki visi, Aš esu projektavimas 10 bitų ADC ir man reikia architektūra lyginamasis gali pasiekti 1.6mV rezoliucija. bet kokias idėjas, dokumentai, knygos, nuorodos? labai ačiū

[Quote = nijMcnij] Sveiki visi, esu projektavimas 10 bitų ADC ir man reikia architektūra lyginamasis gali pasiekti 1.6mV rezoliucija. bet kokias idėjas, dokumentai, knygos, nuorodos? labai ačiū [/citata] Naudokite mažai naudos stiprintuvas folowed sklende lyginamąjį, ir išvesties kompensuoti kompensacijos. Bastos

padėkoti už patarimus ir Bastos, bet aš noriu pridėti, kad greitis yra ne problema, pagrindinis rūpestis yra aukštos rezoliucijos, taip pat norėčiau labai patinka kad viskas paprasta, kad yra būdas tai padaryti nenaudojant kompensuoti atšaukimo? ir Can U rekomenduoti tokį lyginamąjį dėka projektavimo nuoroda

[Quote = nijMcnij] padėkoti už patarimus ir Bastos, bet noriu pridėti, kad greitis nėra problema, pagrindinis rūpestis yra aukštos rezoliucijos, taip pat norėčiau labai patinka kad viskas paprasta, kad yra būdas tai padaryti be kompensuoti atšaukimo? ir gali u rekomenduoti projektavimo lyginamasis ačiū [/quote] Na tokiu atveju, jūs tiesiog galite žaisti su prietaisų srityje kontroliuoti kompensuoti, tai reiškia, kad jums reikės didelių prietaisų, kad kompensuoti 3 Sigma nuoroda. Didelis prietaisai suteikia mažesnį greitį ir daugiau galios. Galite pabandyti Sansen lyginamasis pavyzdys ir žaisti su GM ir prietaisų srityje, pasiekti, kad kompensuoti. G. Yin, F. Eynde W. Sansen "didelės spartos CMOS lyginamąjį su 8-b rezoliucija," IEEE J. Solid-State grandynams, tūrio. 27, p. 208-211, vasario 1992. Bastos PS: Kokia yra šio lyginamąjį ADC. Paprastai vamzdynas komparatoriai reikia daug didesnių kompensuoti dėl klaidų taisymo logika.

thank u Bastos, lyginamąjį bus naudojama 10bit 2KSPS mokesčio perskirstymo SAR ADC. kaip u galite pamatyti, greitis yra ne klausimas, kokie klausimai yra rezoliucijos, visų pirma. tai ir manau gali gauti 10 bitų skiriamąją gebą su šio sansen lyginamąjį? Palyginamosios turėjo apie 67dB pelnas. labai ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back