didelės galios aukšto dažnio aukštos įtampos per daug sudėtinga

• Thread starter mostafa_elwakeel
  • Start date
M

mostafa_elwakeel

Guest
Hi all;
mano problema yra pernelyg sudėtinga ir reikia grandinė, kuri gali amplifiy bet signalo amplitudė 2,5 - į 2kv - ir dažnį 500kHZ su bendra galia 300 W
i am really dont know what i do
PLZ help jei galite
ačiū

Firma Acer zaprezentowała dwa nowe notebooki o przekątnej 11,6 cala – dotykowy Acer Aspire V11 i Acer Aspire E11. Notebooki wyposażono w system Windows 8.1, procesory IntelÂŽ PentiumÂŽ QuadCore i IntelÂŽ CeleronÂŽ oraz ekrany HD o rozdzielczości 1366 x 768 i pełnowymiarową klawiaturę.

Read more...

Aš manau tu tai 0-500KHz, ne 500KHz tonas arba 500KHz stačiakampės bangos signalo.

Ar atsižvelgiama apkrovos talpos į savo reikalavimą?, I = C.dV / dT tai ko jums reikia apie 250mA imti ir išleidimo 50pF talpos ne 2Kv 500KHz.

Aš ieškojau su google už kelių minučių ir rado amperų, kad gali tiekti 300watt arba daugiau, bet neturi pakankamai aukšto dažnio atsakas.

Į Krohn-Hite Corp modelis 7500 turi dažnio atsakas, o ne galia (40watt į 500KHz).Pagal šio puslapio tai galima naudoti dviejų stiprintuvų ir transformatorius, norėdami gauti daugiau energijos.

Jei ketinate atlikti vieną tada, jei padaryti stiprintuvą su tranzistorius arba SSD jūs ketinate padaryti vidutinės įtampos aukštos srovės stiprintuvai ir naudoti produkcijos transformatorius gauti 2KV.Obvioulsy, kad neveikia į DC ir operacijos mažesnėmis frequencys reiškia didesnę transformatorius.

Įdomu, kad būtų galima naudoti stumti traukti poros termoelektroniniais vožtuvai su hihg įtampos elektros išvengti neededing yra ouput transformatorius?

Aš siūlau Di-Ličio kristalai apsuptyje deformuoti branduolys Jeffries mėgintuvėlį.

Tai definatley įmanoma. Winfield Hill sukūrė 1MHz 5kV stiprintuvai

Jeigu yra daug pinigų, galite įsigyti vieną iš jo.
Yra ir kitų įmonės ir konsultantai, kurie dizaino vienas už daug pinigų.

Grubus požiūris būtų somthing kaip 4cx10000 klasės A. būtų apie 1500 vatų šilumos, o tuščiosios eigos.

Hi all;
mano problema: Turiu konkrečių bangos formos su maks amplitudė 2,5 i reikia amplifiy su tos pačios bangos formos su minmum iškraipymo forma
ir galia 300 W ir dažnumas 500khz ir amplitudės 2kv
Thanks for your help

A 500KHz sine wave tik yra energijos 500KHz

A 500KHz kvadratinis bangos yra energija 500KHZ, 1500KHz, 2500KHz, toliau iki, priklausomai nuo kilimo laiko kraštai.Žr šį puslapį

Jūs turite turėti tam tikrą supratimą apie dažnumu jūsų turinį "specifinis bangų formos", kad žinotų, ką dažnių diapazone jums reikia amplifer dirbti virš.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back