Didžiosios inžinerijos galimybių £ £ £ £

P

powerslough

Guest
Jeigu yra kas nors ten ieškote sutarties ar Permės inžinerija vaidmenį, įskaitant: Analoginė dizainas, maketavimas, tikrinimas, skaitmeninė ASIC ir tt Prašome PM man!

Sveiki, Mano vardas yra Raj iš Hyderabad, India.I tik baigė antrosios pakopos diplomą apie IC išdėstymo inžinerija University of California su garsu žinių apie išdėstymas [VirtuosoXL], vieta ir maršrutas [Enocunter], patikrinimas [kalibruoja, Assura], Šķērsruna [ Keltų]. baigiau M. Sc (elektronika) 2006 kovo mėn.

Sveiki powerlough Aš ieškau darbo į skaitmeninio dizaino srityje .. Aš exp tiek priekyje ir gale pabaigoje ir šiuo metu Europoje .. Please let me know, jei yra keletas man pozicijas .. Suresh

Sveiki, Gal galėtumėte man po detales, taip pat prašome?

Sveiki, Aš atsiprašau ji ėmėsi man taip ilgai atsakymo, bet aš nebuvo darbe dėl ligos. Šiuo metu savo klientams nenori rėmėjas tiems, kurie turi leidimą dirbti / vizos. Jei galite dirbti JK arba Europos galite atsiųskite man PM ir aš galiu pasirūpinti jums atsiųsti savo CV. Labai ačiū.

Ką daryti, jei kažkas turi už studijas Europoje vizų jis gali pradėti dirbti ir tada padaryti leidimą dirbti po to ji bus lengva

Hello sir, tai anup i HV baigtas mano Išplėstinė podiplominių studijų diplomas, VLSI dizainas, turiu indepth žinios CADENCE DESIGN aplinka (viso srauto).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back