DFT metodas iš SRAM

G

greensand

Guest
Ar yra koks nors geras būdas iš SRAM, DFT. daugiausia, BIST pasirinkimas. Bet aš turiu ne įrankius ir laikas suvokti. Kaip apie krašto nuskaitymo grandinių? tai pernelyg daug laiko? Mano SRAM 1mbit. Tikėtis jokių gerus sugestions.

Sveiki, Bandant atmintis BIST pačias tinkamiausias metodas. Iš tiesų aš ne išgirsti iš bet kurios kitos pramonės standartinį metodą kaip patikrinti atmintį. Vienas metodas, kuris naudojamas funkcinis vektorius karta. Taikant šį metodą vektoriai naudojami rašyti į atminties ir skaityti iš šios atminties, kuri yra naudojama parašo tikrinimo duomenys. Tai panašu į funkcinį testavimą. Tikimės, kad jis padeda. Pagarbiai, jitendra

Sveiki, jitendra. Ačiū. BIST yra populiarus atminties testas. Bet aš turiu daryti jokių įrankių ir i neturi patirties ją realizuoti pats. vektorius patikrinimas naudojamas modeliavimo funkcijos, manau. todėl aš naudoti nuskaitymo grandinės daryti dalinę apžiūrą, vaflių. Nesu tikras, ar tai laiko ir įmanoma.

Manau, kad jūs turėtų naudoti BIST, išbandyti atmintį, yra didelis. Ir kartais mes, rašyti BIST loginį modelį pagal Save.

Sveiki, Skenavimo grandinė nebus naudinga išbandyti atmintį. Pagrindinis tikslas yra patikrinti, ar gamybos defektų atminties. BIST mes rašome kai kuriuos duomenis į atmintį ir skaityti tą patį adresą. Taigi, mes įsitikinti, kad skaityti rašyti operacijos vyksta tinkamai. Kaip jau siūlė, galite sukurti savo bist kontroleris ir wrapper logika už prisiminimus. Prašome patikrinti pridedamą diagramą. Jums reikia parašyti Bist valdytojas, ir duomenų įvesties mux, atminties. Pasirinkite linija atminties bus BIST_ENABLE. Kai BIST_ENABLE yra "0" (išjungta) normalus funkcinė valdytojas kalbės į atmintį. Kai BIST_ENABLE yra "1" (aktyvuotas) BIST valdytojas rašyti į atmintį ir skaityti duomenis. "BIST valdiklis logika turėtų apimti tikrinimo logika, kad atitiktų rašytinius duomenis ir duomenų nuskaitymo iš atminties. Pagarbiai, Jitendra

Thank you very much, Jitendra. Pasistengsiu bist sugaištą laiką. Aš stengsiuosi rašyti bist logika pats Fisrt. nuoširdžiausi linkėjimai, GreenSand

bist.doc ..... yra tuščias, ar ne? jei kas nors turi Pls upload ... Thanks! Prasadas

SRAM bandymai su nuskaitymo metodas yra daug laiko švaistymo. Kadangi kiekvienas rašyti / skaityti operacija kiekvienam adresui reikia serijos pamainomis. Manau, naudojimas funkcija modelis yra geresnis sprendimas.

Kodėl gi ne pabandyti DFTAdvisor / Flextest iš Mentor Graphics, jei tu negali pirkti šį DFT Įrankiai, galite paprašyti bandomąją versiją išbandyti savo testą, paprastai jie gal patenkinti savo reikalavimą. Aš daryti DSP lustas su on-chip 4-Mbit integruotą SRAM, DFT naudojo Flextest. Sėkmės!

Siūlau jums parašyti atminties bist grandinę, galite studijuoti kovo b aritmetiką, aritmetinis nėra labai sunku, manau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back