DfT inžinierius poziciją "Nvidia & Intel tikėtinas Interviu Klausimai

V

vishalmatam

Guest
Sveiki Draugai, Aš Vishal. Aš prašė daugelis dieninių įrašas Naujas koledžas pozicijas Intel, NVIDIA ir tt Aš jau matyti, kai žmonės paprašė tikėtina, interviu klausimus apie DFT kitas temas. Norėčiau žinoti, interviu klausimus, susijusius su DfT, ASIC dizainas srautas, kaip Perl, gali būti naudinga projektavimo automatizavimo (, jei įmanoma, kai Q & susiję su perl), interviu klausimus, kurių VHDL / Verilog - kaip teiginių naudojimo, nieko kuris yra tikrai svarbu, Laikas analizė, įvairūs komerciniai ATPG metodus, kurie yra geriau ir tt Taip pat, papildomų patarimų apie tai, kaip spręsti techninio interviu būtų labai dėkingi. ! Dėka daug [color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas esant 18:29 ---------- Ankstesnis po 17:55 - ---------[/DYDIS] [/color] Hi - Ar kas nors išsamiai paaiškinti (Paprastais žodžiais tariant, prašome) apie teiginys pagrįstas patikros?

jūs jau dirbo? skaityti knyga ir savo išbandyti geriausią, kaip gera treniruotė, tu padarei savo meistrų mokykloje.

Aš neturiu bendrovė dirbo dar ... turiu pagrindinių žinių, bet tai visada geriau aptarti puikus forumas kaip šis, kai patyrę žmonės gali suteikti jums patarimus, Coz jie dirba VLSI pramonei ...

Aš sutinku su jumis, jums gali rasti gerų patarti, bet jums reikia žinoti, gana gerai srauto įvairių pasekmių įvairiais failų įėjimai galės sugauti kitoks sprendimas numato šiame forume natūra.

[] 1 įtrauka) Kas yra DfT ASIC procesas? 2) Kokie veiksniai, kurie turi įtakos nuskaitymo grandines? 3) Kas yra tikslas DfT? 4) Kokios yra pagrindinių sąnaudų veiksnių DfT ir ką daryti, mažesnėmis sąnaudomis? 5) Kokios yra klaidos / problemos, kad atsiranda DfT proceso metu ir kaip jas išspręsti? 6) Kas testai žmonės naudoti DfT ir kokia yra jų paskirtis? 7) Kaip laikrodis domenų įtakos DFT ir kaip jums tvarkyti juos? 8) Atsižvelgiant į nedidelį jungimo metu (žr. diagramą), kaip jūs jį testai? [/ ĮTRAUKOS] pateikti atsakymus ir I laipsnio jiems.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back