desining vienos baterijos nuotolinio

S

Sanna

Guest
Labas,
Aš projektavimas vieną baterijos nuotolinio ir mąstymo naudoti vieną AA baterijos, o ne du.naudojant DC DC konverteris į jį padidinti iki 3,3 V. tiesiog įdomu, kas gali būti sunkumų su vienu akumuliatorių baterijos, išskyrus gyvybės ir ką turiu laiko su viena baterija.

Ačiū visiems padėti

Kodėl jūs norite naudoti vieną AA baterijos?
Norėdami padidinti nuo 1.5V iki 3.3V jums reikia perjungti reguliatorius (papildomi komponentai priduria didelių išlaidų savo dizainas)

MAX1724 atrodo teisę grandinė jums.Naudos gausite iš to, kad turite nustatyti reguliuojama įtampa nuo įėjimo įtampos iki 0.9V.Tokiu būdu galėsite naudoti visą energiją iš baterijos.Trūkumas yra kaina.
Linkėjimai
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Bandau išsiaiškinti, ar aš galiu mažinti sąnaudas, bet atrodo, kad DC DC daugiau Keliu padidinti 1,5 V baterija 3,3 V?!
Ar kas nors dar turiu atkreipti dėmesį į kai aš naudoju 1 baterija?

Ačiū,
Sanna

Tiesiog veikia kaip bet kuris gamintojas: baterijų kaina nėra tavo problema.Tai yra problema palikti savininkas.Niekas paprašyti baterijų pirkdami product.Haven 't matėte, kaip blogai kaina yra baterijos, kad ateis viduje pagamintų Kinijoje?Tereikia pasirinkti: galite prisiimti išlaidas arba vartotojas prisiima ją.Vienintelis svarbus punktas yra tas, kad naudojant SMPS galite pasinaudoti visais energijos iš baterijos, o kartais ir jis truks daugiau nei pora jei jūsų grandinė yra jautri įtampos mažėjimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back