Delsimas 89c51

S

syrax

Guest
aš padariau programa / mirksi LED / bet manau, kad jos pernelyg greitai, kaip aš galiu padaryti 1 / 2 sek nedelsiant naudojant Keil C Mano lustas yra 89c51 apie 4MHz / i dont know kaip apskaičiuoti greičio / for (i = 0 ; i

naudoti mažai taikymo generuoti tikslius delsimo u wanna .. tai surenkant kodą .. ir gali įterptųjų surinkimo kodo C

10x tai coll, aš išbandyti, bet problema, kai įterpti ASM i C kodas:))

yra ASM direktyvos padaryti ..... atrodo kažkas panašaus # ASM Ieškokite Išsamiau vadovas ....

Sveiki, apskaičiuoti laiką, tu niekada negali naudoti šiuos "už kilpos" sureguliuoti tiksliai laiko. jums reikia naudoti vieną iš laive 89c51 lustą, kad jūs naudojate laikmačiai. tai yra vienintelis būdas pasiekti tikslų laiką. jei jums reikia tolimesnės pagalbos, siųskite man ir aš teikti pagalbą naudojant laikmatį.

Hi ezshereef yra teisinga, jūs turite 2 laikmačiai viduje AT89C51. laikmatis 0 ir laikmačio 1, jūs cukranendrių juos naudoti siekiant generuoti labai tiksliai vėlavimo arba numatyti įvykiai, jie yra paprasta naudoti. Keil turi imituoti šių laikmačius galite naudoti calculat delsimo u wanna Best regards Ahmed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back