"Dell" darbalaukio ne artėja, tik mirksi

S

samoltech

Guest
pls, namai, man reikia pagalbos .. aš dirbu DELL OptiPlex darbalaukyje, kai aš galia .. jis tik mirksi režimą, ir tai tęsiasi tol, kol aš ištraukite elektros ... ką aš galiu padaryti, kad ištaisyti šią. jo Power LED thats mirksėti ir įpratęs eiti net paspausdami įjungimo mygtuką, kol aš ištraukite maitinimo laidą iš sistemos

mirksi Power LED žėrintis ar kažką jūs pabandykite iš naujo paleisti sistemą pabandyti pamatyti, ar ventiliatoriaus garsas yra girdimas jums ar ne

Patikrinkite sustabdyti, laukimo ir užmigdymo galimybes OS ir BIOS. Specialiai BIOS maitinimo variantą skyriuje, jei turite. Be to, ši problema yra žinoma "Optiplex 990 ir 790". Patikrinti PSU ar išbandyti kitas PSU. : Wink:

Pakeisti maitinimo laidą, jei problema nėra išspręsta, kaip jums reikia eiti į aptarnavimo centrą.

atrodo, kad problema yra su savo SMPS. gerai ... atidaryti savo SMPS ir patikrinti bet kokių atsileisdavo kondensatorių ir patikrinti, ar visi išėjimo įtampą kaip ir +5 V +12 V 3,3

Ar jums paleidžiant kompiuterį POST pyptelėjimas garso? galite išmatuoti įtampa +12 V, +5 V ir 3,3 V atsarginių jungtis su skaitmeninio multimetro, jei jie nepatenka į diapazoną, tada geriau pakeisti SMPS elektros energijos tiekimą

Man įdomu ... ar jūs kada nors gauti realią šios problemos sprendimo būdų? Jei taip, leiskite mums žinoti, kas atsitiko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back