Definations Reikalinga

P

popat_panjaru

Guest
Labas visiems.

Aš requiered dėl šių punktų .... definations

1.Input Sensitivity.
2.DC Gain Tikslumas
3.Įvedimo Jungtis
4.Ofsetinė Tikslumas
5.Kas yra kompensuojami? ..
6.Vertikali raiška
7.Netikėti Jitter .. ir kas yra Jitter Noise Floor
8.Kas yra FFT & TFT? .. Kas yra kiekvienos bazė ... i tai kuris iš jų yra laike
ir kuri iš jų dažninį? ..
9.kaip duomenų surinkimo sistema veikia? .. gali kas nors man sako, blokinė schema?
10.AUX Trigger ...
" at the starting of each question?..

PLZ taikoma "kas"
ne nuo kiekvieno klausimą? ..

Popatlal

popat_panjaru rašė:

Labas visiems.Aš requiered dėl šių punktų .... definations1.
Input Sensitivity.

2.
DC Gain Tikslumas

3.
Įvedimo Jungtis

4.
Ofsetinė Tikslumas

5.
Kas yra kompensuojami? ..

6.
Vertikali raiška

7.
Netikėti Jitter .. ir kas yra Jitter Noise Floor

8.
Kas yra FFT & TFT? .. Kas yra kiekvienos bazė ... i tai kuris iš jų yra laike

ir kuri iš jų dažninį? ..

9.
kaip duomenų surinkimo sistema veikia? .. gali kas nors man sako, blokinė schema?

10.
AUX Trigger ..." at the starting of each question?..
PLZ taikoma "kas"
ne nuo kiekvieno klausimą? ..Popatlal

net visi žino, kad vienas atsakymas yra "GOOGLE" .. į kiekvieną klausimai ... arba užklausą, kuri pranešimų šiame laive ...

Ir aš manau, nėra šio forumm reikia

BT atleast Jei kas nors prašo pagalbos, manau, kad žmonės turi rūpintis savo klausimus .. tai yra pagrindinis funda už forumas .. taigi plz dont pasakyti, kad Google yra atsakymas ...

Mohanlal

mohan_mithai jums ir popat_panjaru atrodo, kad tas pats asmuo.Jums tik po toje pačioje temas kaip popat ir tavo rašymo stilius, rašyba ir gramatika yra vienodos.
Beveik visi popats klausimus galima rasti Google "paieškos taip paprasta, todėl" Google "yra atsakymas.

I fuck you man .. If u kada nors lyginti mane su anyother asmuo ...

Visų pirma, aš niekada padaryti daugiau nei vieną sąskaitą, mano gyvenimas ..

ir aš niekada galvoti, kad asmuo, kuriam jiems atsakyti taip arba popatlal ar bet kas kitas ...

Mano ultimet tikslas yra, kad jeigu asmuo, prašantis padėti mes turime jam padėti ... thats it ...

Please dont dar kartą pasakyti ..

mohan_mithai rašė:

net visi žino, kad vienas atsakymas yra "GOOGLE" .. į kiekvieną klausimai ... arba užklausą, kuri pranešimų šiame laive ...Ir aš manau, nėra šio forumm reikiaBT atleast Jei kas nors prašo pagalbos, manau, kad žmonės turi rūpintis savo klausimus .. tai yra pagrindinis funda už forumas .. taigi plz dont pasakyti, kad Google yra atsakymas ...Mohanlal

mohan_mithai rašė:

I fuck you man .. If u kada nors lyginti mane su anyother asmuo ...Visų pirma, aš niekada padaryti daugiau nei vieną sąskaitą, mano gyvenimas ..ir aš niekada galvoti, kad asmuo, kuriam jiems atsakyti taip arba popatlal ar bet kas kitas ...Mano ultimet tikslas yra, kad jeigu asmuo, prašantis padėti mes turime jam padėti ... thats it ...Please dont dar kartą pasakyti ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back