Deep N-Na klausimas

C

ccw27

Guest
P Poly Resistor tai ok palikti Deep N-Gerai galinių slankiojo?Gal už Induktyvumo?Galime palikti plaukiojantieji apskritai?

Prašau šį klausimą cuz P apsauga žiedas patartina naudoti skirtų potencialą šališkumo ji kitaip jis didina jungties.

Taigi, jei aš neturiu skirta potencialą Deep N-gi P Poly Resistor ar Induktyvumo tai ok palikti terminalas slankiojo?Ar kyla kokių nors šalutinis poveikis?Ar pakeisti prietaiso charakteristikų, kai jis grįžta iš gamybos?Manau, kad nėra grįžtamosios arba perduoti šališkumo klausimais, jei paliksite jį plūduriuoja.Visi komentarai bus vertinami!

Ačiū

Modelis failas P Poly rezistorius gali turėti atsakymus.Mačiau mažas rezistorius tai susidaro tarp P ir Nwell, kuris-ve TC ir ve VC.Aš taip pat imituoti suprojektuoti su kintamomis urmu.Jie dirba Gerai, bet kas žino, kas bus po gamybos.Kodėl negalima prisijungti, jei galite.

Aš girdėjau, kad jos rekomenduojama susieti valyti VDD arba GND, bet jei jūs neturite, kad jūsų disponavimo tada reikia palikti terminalą plaukiojančios

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back