DDR2 ir DDR SDRAM kontrolieriaus

V

verilog_always

Guest
Labas visiems, Ar yra kokia nors tarp DDR2 ir DDR SDRAM (altera produkto) valdytojas skirtumas daugiausia pin konfigūracija tiek ........................ ... Ne paprastai, kalbant apie greičio skirtumai ...... Otherthan prašom citata čia ................. Ačiū iš anksto ..............

[Quote = verilog_always] Labas visiems, Ar yra kokia nors tarp DDR2 ir DDR SDRAM (@ ltera produkto) valdytojas skirtumas daugiausia pin konfigūracija tiek .................. ......... Ne paprastai, kalbant apie greičio skirtumai ...... Otherthan prašom citata čia ................. Ačiū iš anksto ..............[/quote] Manau, kad nėra jokio esminio skirtumo tarp jų snice CLK norma ir PIN išdėstymas. Bet yra aparatūros differnt tarp jų, o DDR yra 2.5V ir DDR2 yra 1,8

Labas .................. tai tik keletas iš differnces i renkami galvoja, kad jis galėtų būti man naudingas ir dabar aš pasidalinti su jumis visais ..................... Sėkmės .............................. (Jei tai tikrai padėjo jums ..... nepamirškite stumti padėjo man mygtuką)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back