DC to AC inverter Klausimas

Z

zorro23

Guest
Norėčiau DC to AC inverter su savo namų, nes aš naudoju 2 elektrinis boileris, 2 elektros viryklėms, 2 suvirintojai, 3 ir elektros hearters 220v.Taip pat aš naudoju 4 televizorius, 4 kompiuterių, 4 palydovinės recivers, 10 (13watt) svogūno ir 20 (75watt) svogūno, 4 stereo 110V.Aš visą šią informaciją į šiuos klausimus.I'm making DC ir AC tik 500watts, kad yra per mažas mano žarna ir kyla klausimas, kaip auga ir wattages 20000 vatai?Turiu modifikuota transformatorių gauti šią sumą?arba wath componenet turiu modefie?Noriu sužinoti apie kitas DC to AC dizaino būti padėti šiuo klausimu.

Please I need help thatnks Advanced.

Ar jūs jau manote apie tai, kaip teikti DC įėjimo galia už inverterių?Tai neįmanoma veikti kW diapazonas Inverterių, bet jie paprastai yra didžiulis aukštos įtampos baterijų ir tiekimo avarinės elektros už minutę reikia pradėti dyzelinių generatorių.Net prabanga namie, jums tikrai nebus tiekimo jokių elektrinių šildytuvų šiuo būdu.Greičiau operacinės į ligoninę.

Norėčiau tiekimo DC įtampos iš aa automobilio akumuliatoriaus 12v ar 24v, bet aš nauja šiuo klausimu pateikti savo namus, iš šio, bet jūs turite kokių nors idėja yra
20000 vatų iš DC to AC inverter yra sveikintina Aš tik man reikia pagalbos ir patarimų, kad šis projektas yra geriausias būdas tai įmanoma.

Ačiū.

Didelis automobilių baterija gali tiekti 70A pusę valandos.Galios yra 12V x 70A = 840W.
Kai didelė automobilių baterijos įgaliojimus gera inverterių tada grandinė bendrajame inverterių naudoja 125W, kad išėjimo iš inverterių yra 715W už pusvalandį.

Norėtumėte inverterių 28 kartų daugiau elektros energijos ir galbūt daugiau valandų.Jums reikės didžiulė brangių inverterių ir garažas visas baterijas.

Kas su savo elektros energijos?

Bandymas suteikti realią atsakymą: Neįmanoma su automobilių batterie.Ji gali teikti 1 arba 2 kW keletas 10 sekundžių paleisti automobilį.20 kW, esant 12 V (be nuostolių ir įtampos mažėjimo) reiškia 1700 A.

Noriu naudoti saulės skydelis su chager naudotis 24 / 7, į sąrašą 8000watts kaip man ši posible?Kadangi tiesa, aš turiu daug baterijų, todėl man reikia pagalbos kuriant 8000watts su chager naudoti 24 / 7.Mano galios yra Gerai, bet yra spensive todėl stengsis išsaugoti mony šiuo dienas ir tai yra gera alternatyva sutaupyti pinigų.Mano nuomone tai yra geras būdas imtis adventage nemokamą energijos iš saulės yra nuostabios.

Dėka pažangių Aš apresiate jūsų pagalba.

Kalbant inverterių technologija, galbūt jums keletą idėjų iš šio pokalbio http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=90560

Just another komentarą: energijos saugojimo su baterijomis nėra ekonomiškas pagal šiuolaikinius (gali būti mobiliems arba atviroje jūroje esančio paraiškų, bet ne konkuruoti su elektros tiekimo).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back