DC-DC spardytis įtampos režimo perjungimo dažnis ir pralaidumą

W

wholx

Guest
Sveiki, aš supainioti apie santykį tarp perjungimų dažnis ir bendrą atsiliepimus konverteris pralaidumą. Aš perskaičiau doc kad dažnių juostos plotis turėtų būti 3 kartus mažesnis, kad perjungimo dažnis, kaip yra tai, kad? grandinės ir klaidos Opamp išėjimo įtampa doesnt atrodyti konstantos reikšmę tol, kol i padidinti perjungimo dažnis žymiai didesnę vertę. originalaus dizaino TRS = 100kHz, todėl aš padariau kaip 33KHz pralaidumo fazės skirtumas = 75degree. Galiausiai reikia TRS = 5MHz gauti nuolat Verramp. kas nors man gali pasakyti, kas atsitiko mano dizainas? Ar aš klaidingai apribojimas pralaidumo, kad perjungimo dažnis? [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 valandos 42 minučių: [/color] [/size] matau, kad jei norime sumažinti išėjimo pulsacijos, mes galime padidinti išėjimo talpa arba perjungimo dažnis. Aš noriu žinoti, jei yra max vertė perjungimų dažnio keitiklis gali dirbti?

Na, matydamas, kad impulsinis maitinimo šaltinis yra tikrai atrinktų duomenų sistema, maksimalus pralaidumas yra tik 1 / 2 perjungimo dažnis (Naikvisto "teorema). Tačiau realiame pasaulyje, dažnių juostos plotis turėtų būti tik apie 1 / 4 iki 1 / 5 perjungimų dažnį. Tačiau tai nėra taisyklė. Ir tai tik viršutinę ribą, neturi būti, kad didelis. Dažnių juostos plotis gali būti tik keli kHz. Jūs darote pralaidumą tik pakankamai didelis, kad gauti trumpalaikis atsakas, ko jums reikia, kartu užtikrinant stabilumą bet kokiomis apkrovos įėjimo įtampą ir papildomą išėjimo talpa, kuri gali būti pridėta prie apkrovos sąlygų. Perjungimo dažnis gali būti padidintas be teorinė riba, paleisti į MHz su dabartinėmis kito tipo elektrinėmis. Kas riboja perjungimų dažnio tranzistoriai greitis, magnetinių ir apvijų sunku nuostoliai vairuoti tranzistoriai (talpinė apkrova), kurios galiausiai virstų dar didesnius nuostolius. Be to, nereikia pamiršti EPI klausimais, kuris taip pat vaidina vaidmenį pasirinkti perjungimų dažnį.

VVV "paaiškinimą, visada man lengviau suprasti abejonių. Aš labai grožėtis VVV savo žinias!

thx VVV. aš atėjau su idėja, kad keitiklio išvesties etape veikia kaip Žemo praėjimo filtro, kuris bus blokuoti aukštos Freq, ir tada gauna nuolatinę srovę. tai yra perjungimo dažnis pralaidumo riba teisę §

[Quote = wholx] thx VVV. aš atėjau su idėja, kad keitiklio išvesties etape veikia kaip Žemo praėjimo filtro, kuris bus blokuoti aukštos Freq, ir tada gauna nuolatinę srovę. šią teisę apriboti perjungimo Freq pralaidumo § [/quote] Manau, kad tai tik vienas pagrindinių reikalavimų perjungimų dažnio. Poliaus, žemo dažnio filtras, yra daug mažiau nei konverteris pralaidumo, o dažnių juostos plotis yra 1 / 4 iki 1 / 5 kartus mažiau nei perjungimų dažnį, VVV sakė.

rockycheng, ir esate teisus. i mistook kompensuoti converteur pralaidumo produkcijos etape polius. Aš tiesiog norėjo duoti intuityviai nuomonės dėl tos priežasties, kad perjungimo dažnis fs yra ribota pralaidumo Fbw. tačiau ir vaikinai kada nors skaityti doc nuo TI? dalis 8 psl, kur aš jau pabrėžė, sako, kad bendras pralaidumas turi būti pasirinktas Fs/10 ribose <Fbw <FS / 3. mes naudojome pačią kompensacijos Tech projekto, aš ką tik baigė. Tačiau skirtumas yra mūsų FS 100kHz ir išėjimo talpa ir induktyvumas yra 10uF (ENG = 10mohms) ir 22uH palyginti. kompensuoti nestabili konverteris, aš įdėti du nuliai LC šalia poliaus. Tiesą sakant, aš kompensacijos tinklo projektavimas bendrą Fbw = 1MHz ir 40 laipsnių fazės skirtumas, bet dėl mažesnių fs = 100kHz, man teko sumažinti Fbw apie 30kHz ir galų gale su 75 laipsnių fazės skirtumas. kitą sunkumų dėl parazitinių talpų, tik min. talpų į kompensaciją, vertės, ir todėl tik max vertės rezistorius ir DC pelnas negalėjo būti pasiekti didesnę vertę. tiesiog norite pasidalinti šiuos su U. jokių pastabų, yra sveikintinas.

Ar realiai įvertinti savo konverteris etapo pelnas, arba tu tiesiog apskaičiuoti? Gana dažnai, ką jūs priemonė yra diffrerent, nes jų naudojimą, kad jūs ne accunt. Ir tik todėl, kad kompensacija turi 1MHz BW, ji nereiškia, kad ji iš tikrųjų nėra nieko. Gal galite pasidalinti komponentai (induktoriaus, kepurės, ENG) ir grįžtamojo ryšio komponentų vertės. Aš norėčiau imtis ne jų išvaizdą. Kaip DC pelnas yra per mažas, aš nesuprantu, kad. Jei kompensacijos tinklo, nurodomo, kad neturi nuolatinės srovės kelias tarp klaidos amp produkcijos ir jos (-) įvesties, todėl DC pelnas turėtų būti ribojamas tik Opamp nėra atsiliepimų.

esate teisę VVV, DC įgyti įtakos neturi grįžtamojo ryšio tinklą, bet kompensacija tinklo prieaugis tarp pirmojo nulio ir antrą nulis lygus du rezistorius grįžtamojo ryšio tinklo santykis. dėl to, didesnio dažnio, kaip grįžtamojo ryšio, kuris vaidina DC pelnas, taip pat DC pelnas Opamp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back