DC-DC žingsnis žemyn Converter nestabili klausimas

P

pianomania

Guest
kai aš dizainas DC-DC žingsnis žemyn konverteris kuris yra nestabilus.išėjimo signalo yra koreguojamos pagal mažesnis freqency paketas, kuris yra ne OSC freq,
Kas yra tos priežastys, tai nėra enoung etapas skirtumas?Kas yra apniaukti freq?tai vieneto pelnas Freq iš erroramp?kaip gauti santykius?

Jei jau dabartinis režimas kontroliuojamas DC-DC keitiklių darbo su darbo ciklą, didesnę kaip 50%, nenaudojant rampa kompensacijos, nestabilumas kyla (subharmonic virpesių).

Pažvelkite į šias nuorodą:

http://focus.ti.com/lit/an/slua101/slua101.pdf
http://transformer.blog.dianyuan.com/u/60/1197783873.pdf

Jei tai ne jūsų padėtis suteikia mums daugiau informacijos, grandinės brėžinys, sudėtinės dalies vertė, veikimo režimas (CCM arba kurių sudėtyje yra DCM) ir taip toliau ...

Iki
Powermos

Tai vyksta tada, kai yra į atsiliepimus path.You integratorius gali gali laikyti kai didesnė vertė BŽŪP s atsiliepimus kelias.
Daugiau rezultatų paštu yr schemos taip pat

Labas,

Aš naudoju DC-DC keitiklių (LTC3414) ir aš patiria "žiedavimo" Kai aš ieškoti tarp indukcinės ir DC-DC, kuris nėra sveikintinas (skambėjimo rodomas attaced nuotrauką).

Ar kas nors paaiškinti reiškinius?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Naudokite snubber.See šį lygtis Page 4 pdf.

Kodas

http://datasheets.maxim-ic.com/en/ds/MAX8550EVKIT.pdf

Labas

Aš mačiau ne LRC3414 ... jos gavo apie 300kHz frequrency į 4MHz ... thats labai ... bus tikrai minimalus visus galiojančius vyriai šio dažnio ... kitas yuor BMT pėdsakai atrodys parazitinės induktyvumo ričių ir kondensatorių viso vietą.

Rodomas tada, kai skambìjimo indukcinės dabartinis sumažėjo iki nulio ir keitimo mazgas yra didelės varžos.Tai mažai energijos svyravimų (rezonansinis dažnis nustatytas pagrindinis induktyvumą ir pereiti talpos) nedaryti jokios žalos.Jūs galite naudoti reakcijos laikas įsisavinti tai, jei ne rūpintis keletą papildomų nuostolių.Jei rodomas ne nuolat Buck operacija yra laikomasi, kai vardinė apkrova, reikia naudoti didesnį induktyvumą.Per mažas arba tuščiosios eigos srovė, ji negali būti vengiama standartas buck converter.

1.Ar galite parodyti, kad reiškinys explination nes aš nematau tiksliai, kaip tai atsitinka, kai indukcinės išmeta?

2.Kaip didelės varžos būti sukurtas, kai mes žinome, Schottky labai žemas pilnutinė varža?Kaip veikia didelės varžos įtakos šio (ar yra formulė, kuri paaiškina)?

3.Kokia yra reakcijos laikas?

Jūs neparodė grandinę, todėl mano komentaras yra pagrįstos prielaidomis.Bet jis atrodo panašus į signalų aš žinau ne iš sinchroninio Buck keitikliai (naudojant jungiklis tranzistorius ir šviesos diodas).

1.Šioje grandinėje, kai atidarymo jungiklis, indukcinės srovės rampos iki nulio ir diodas išsijungia.Tada perjungti mazgas iš tiesų yra didelės varžos laisvai svyruoti beween Vin ir GND, kaip jūs matote savo signalo.

2.Jei naudojate sinchroninio Buck konverteris vietoje (kaip teigiama sąvoka Schottky), mažai pusėje jungiklis matyt išjungti per svyravimų.Turėtumėte patikrinti valdymo grandinių lape, kodėl taip yra, tačiau tai gali būti dėl tam tikrų papildomų funkcijų prietaiso.Ne atjungti mažai kelio pereiti atsirastų daug didesnė indukcinės dabartinis ripple, didesnė išėjimo įtampa Ripple ir daugiau nuostolių.

3.Reakcijos laikas yra RC serijos grandinės naudojamos virpesių slopinimo įvedant papildomus nuostolius.Dizaineriai stenkitės jį mažai induktyvumą išdėstymo metodus, bet jie kartais reikia anyway.Jūs turite suprasti svyravimų pobūdžio ypač grandinė jas naudoti veiksmingiau (arba gali bandyti pasirinktinai).

PS: aš nežinojo dar, kad jūs naudojate LTC3414 sinchroninio buck converter.Signalo išvaizda beeing nei priverstinio tęstinis nei Burst Mode, bet nuolat nenuolatinio Buck režimas.Ne idėja, kaip šis prietaisas pasieks.

turite tipiškų signalų dėl indukcinės pusėje - DC-DC metioned sąlygos:

1.nenutrūkstamu režimu.
2.Burst Mode.

LTC3414 doesnt nurodykite atitinkamą signalų dėl indukcinių ir i dont know what to expect.

Štai keletas signalų.Kai paprasta Goggling duos daugiau pavyzdžių, taip pat ieško kitų valdytojo lapeliai.

Kodas

http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/abw_hilfe_e.html

Labas,

Mano problema yra ta, kad aš negaliu gauti paramą iš Linijinio signalo (pridedama) doesn t tinka bet pavyzdžiai rodo, nepertraukiamo ir sprogo režimas.

Ar kas nors turi patirties su LTC3414 ar gali paaiškinti pridedamame signalo (dalis I Don t suprasti yra mažas dalis, kai FET į žemę yra prijungtas)?

@ max0412: nė viena iš nuorodų pasiūlymus su sinchroniniais Buck keitikliai.Taigi jie negali padėti šiuo atveju.
waveform seems to belong to a mode of operation, that isn't discussed in the datasheet.

@ mooki111: kaip aš jau minėjau, praėjusiais parodė skambėjimo
signalo, atrodo, priklauso nuo veiklos rūšis, kurios nėra aptartos duomenų lape.Tai taip pat su šio signalo atveju, manau.Tai nebūtinai reiškia, kad elgesys yra neteisėtas.

Kaip paaiškinti signalo, mažai pusėje jungiklis išjungtas, kurių likęs indukcinės srovės, taigi dabartinės veža mažas pusėje jungiklis substrato diodas.Aš mačiau panašų elgesį su TI TPS6210x sinchroninio Buck konverteris, sukelianti nepageidaujamą didelius nuostolius ne prietaisu.Pridėjus Šotkio diodas, geresnių rezultatų būtų galima pasiekti.Pagrindinis skirtumas yra tas, kad TI siūlo papildomas diodas į duomenų lape.

FVM rašė:

@ max0412: nė viena iš nuorodų pasiūlymus su sinchroniniais Buck keitikliai.
Taigi jie negali padėti šiuo atveju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back