Dauguma littleweight Kriptografija į PIC16F88

G

gorkin

Guest
Sveiki, broliai!
Kiekvienas žino, kas labiausiai littleweight kriptografijos metodu (algoritmas)?Vidutinis saugumas yra noras, bet mano mikrovaldiklį (PIC16F88) neturi RAM Flash išteklių ...

Thanks in advance, Gorkin.

Viskas priklauso nuo to, ką reikia padaryti.

Ar galite nurodyti, ką norite daryti please?

nuoširdžiausi linkėjimai

I'm guessing norite siųsti serijos srove ir jis atrodo šiukšlių.Tai tik pasiūlymas ir neteikia daug saugumui būdu, bet galima tiesiog nustatyti kiekvienos į kitą baitas baitas struktūra pagal matematinės operacijos.

Pavyzdžiui, galite:

XOR su kai pastovi
apsikeitimo keli bitai

Tai neturėtų suteikti daugiau apsaugos, tačiau žmonės negalėjo perskaityti ASCII srautą.

Žmonės galėtų Tačiau Žiūrėti srautas ir laikytis tam tikrų dažnių baitų ir lengvai atspėti savo žemėlapį.Jei jie naudojo brutalia jėga, yra ne tai, kad daugelyje žemėlapių įmanoma tik 8 bitai.

Būtų labai paprasta kodas.

Manau, kad labiausiai lengvas pakankamai gera apsauga yra TEA ir jos atmainos. http://www-users.cs.york.ac.uk/ Matthew ~ / / arbata.Tai tikrai labai paprasta įgyvendinti C dėl 8bit Micro.

Man reikia siųsti 64 arba 128 baitai paketas minties GPRS, TCP CONEXION ... aš perskaičiau apie ARBATA Šifravimas ... labai gražus, aš parašyti dabar mano kodas C ir kitą Aš iš naujo parašyti ją surenkant mano PIC16F88 mikrovaldiklį.

Ačiū broliai!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back