Daugiau šildymo transformatorius!

T

the_risk_master

Guest
Hi guys,Aš sukūriau šią DC Power Supply Design palei laiką atgal, aš jau statyti,
Theres no su išėjimo įtampa problema (jis suteikia apie 22.8V DC).Problema ta, kad mano transformatorius čia suddnly tampa labai karšta (perkaitimas), manau, kad mano dizainas čia yra teisus.Bet kas gali būti wrogn čia?Please help ...(transformatorius 220:24 @ 1A)

atsižvelgiant į visus ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Šilumos apkrova ar ne?Jeigu veikiant apkrovai, kas yra šiuo metu?Lutput galia vartojate nuo tiekimo?Ar patenkinti transformatoriaus.Ar ją pradėti šildyti visą laiką ar tik praėjusių dienų?Ar karšta, net jei atsijungti reguliatorius su recitifier nuo antrinės ritės?

Jei UR trasformer per šilumą iš apkrovos, patikrinkite, ar taip

Palaidas šerdies su ūžiantis - trumpas pagrindinių su daugiau E.

Patikrinti antrinės ir pirminės Wire Gauge currect reitingas

Dip jį izoliacija lakas ir rost su 100W lempa Pagalba

Hi Makri ir Meno,Aš patikrinti, esmė yra mažas (nebūtina pridėti E) ji perkaista net ir be apkrovos.

Išėjimo srovė yra apie 0.58A, jei aš atjungti transformatorių su lygintuvas ir prijungtas prie kintamosios srovės lizdo, jis suteikia 24V AC prie antrinio apvija ir ne šiluma visuose ...Hmmm ..... Kaip atrodo neteisinga Čia?

Ei risk_master!

Problema yra tikrai filtro kondensatorius - 2200UF.
Su tokiu kondensatorius didžiausia srovė bus labai didelis - kelis kartus vardinės srovės transformatorių.
Atnešė jį iki maždaug 100UF ir patenkinti mažai Ripple!

Tikiuosi, kad tai padėjo!

Giri

the_risk_master galėtumėte priemonė kintamosios srovės ryšio ritė iš taško į lygintuvas su apkrova.

Tada įdėti rezistorius duoti pačią esamą apkrova (0.58) tiesiogiai ritė negavus lygintuvas ir pranešimą, ar transformatorius karšta ar ne.

Jūs nenurodė, kiek dabartinės jūsų apkrova traukiant bet jūsų problema gali būti ne daugiau kaip bando gauti kuo daugiau naudos iš transformatorius, nei jis gali duoti.Sakėte transformatorius įvertintas 24V 1A.1 amp reitingas AC įvertinimas ir, jei prijungiate bet transformatorius su nuolatinės srovės grandinės, jums reikia pokyčių dydžio Dabartinis reitingas 30%, siekiant nustatyti maksimalų nuolatinės srovės, kurios gali būti pristatytos ir elektros energijos tiekimo.Dėl šios priežasties yra kintamosios srovės įtampa padidėja 40%, kai ji bus pataisyta ir išlaikyti VA (volt-amp) įvertinimas ir transformatorius, dabartinis įvertinimas turi būti sumažintas.Tai reiškia, kad jūsų 1 stiprintuvo transformatorius leis iš 700mA išėjimo iš savo maitinimo didžiausias.Jei Jūsų krovinys būtų labiau negu ši riba, transformatorius tikrai perkaisti.

HTH - Mike

Rezistorius tarp PIN 1 ir 2 tai tikriausiai 220ohm, o ne 220k.Išėjimo įtampa tokių reguliatorius turi būti iki 30V DC, be apkrovos srovės.
Atjunkite srovės apkrova ir patikrinti transformatorius šildymas.Jei transformatorius įkaisti reikia patikrinti diodai tiltų lygintuvas ir kondensatorius 2200u nuotėkio.

Aš sutinku, kad patikrinimo diodai turėtų būti jūsų pirmas žingsnis.

Jei turite nesandarus arba netinkamo diodai, kad sukels didelį Ripple srovės srautas per didelis elektrolitas.Nes Ripple srovė AC, filtro dangtelis atrodys labai žemas Impedance kelias į GND šios srovės.Jei ši srovė yra pakankamai didelė, kad jis bus įkaista elektrolitas taip pat.

the_risk_master nereaguos - Manau, kad jis yra šaltas ne Filipinai dabar taip šildymo transformatorius yra naudingas jam).

Žinoma, kad kaltė yra trys keturi į matavimo priemonių siekiant išspręsti galvosūkį, ir tikiuosi, kad mūsų draugas bus patenkinti mano nekantrus interrest žinoti priežastis ji.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back