Daugiamandatėje įvesties XOR vartai - principas?

Z

zeeshanzia84

Guest
Sveiki, aš tai žinoti mokykloje, bet negaliu prisiminti dabar. Žinau, kad du įvesties XOR vartai suteikia didelės išėjimo galios, kai sąnaudos yra skirtingos. Bet, ką apie įvairių įvesties XOR vartai ir daug sąnaudų XNOR vartų. Any help būtų labai dėkingi.

Nemanau, kad yra tokių vartų. Kai kaskados XOR vartai (kaip domino 2-pirkimo ANDS ir PVA), gausite pariteto generatorius / tikrintuvą.

Nr tikrųjų ji egzistuoja. Aš atsimenu, išstudijavęs tai mano LOGIC PROJEKTAVIMAS IR komutavimo TEORIJA paskaitas! Jis arba duoti didelės, kai ne. apie aukštumas ne įėjimai yra lyginis ar (ir tai, kur aš esu supainiotas), kai ne. iš nuosmukių metu įėjimas yra net.

Ji suteikia 1 d., kai iš įvesčių skaičių aukšto loginio lygio yra nelyginis. XOR tiesiog prideda įvestys, kurių nėra atlieka.

Sveiki, malonu, kuriems iš tikrųjų. Čia yra nuoroda gavau iš google "multi įvesties XOR" reiškia, https: / / users.cs.jmu.edu/abzugc...RADUATE/New/Points-to-Ponder-for- Week-1.DOC Kaip už dokumento, daug sąnaudų XOR rezultatų Aukštos kai jos įėjimo yra nelyginis skaičius Aukštieji ir Daugiamandatėje įvesties Xnor rezultatų didelės, kai jos įėjimo yra dar skaičių aukštumas. Akivaizdu, kad įvairių įvesties XOR yra lyginumo generatoriumi ir Xnor nelyginis skaičius generatorius. Kai kurie, kaip intuitivevly Aš vis dar jaučiu, kad daugiametės įvesties XOR turėtų būti apibrėžiama kaip neigiamas logika sutapimas detektorių. Ji turi būti pagaminta produkcija yra aukšta, jei ir žaliavas tik tada, jeigu yra didelė. Beje, nėra jokių šiai funkcijai logika? Pagarbiai, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Sveiki, keletą įėjimo XOR (nelyginis skaičius tikrintuvas) loginio elemento, kuris, kaip statybinis blokas programuojami loginiai įtaisai. Be grafinį vaizdą susintetintas logika (technologijų planas), keletą įėjimo XOR vartai yra ši funkcija. Sakė neigiamą sutapimas arba vienas karštas tikrintuvas reiškia daugiau sudėtingų logika nei n-XOR sukelti ji negali būti paskleista lengvai. Ar dar pamatyti bet simetrijos savybes ši logika. Norėčiau "išvesti" iš DTL bitų skaičius kilpa, sudarytojas turi pasirinkti įgyvendinimą. Pagarbiai, Frankas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back