daro kažkas kitas namų darbus

E

ee171

Guest
Hi all, atrodo, šį subforum žmonių komandiravimo namų darbus problemų kitų žmonių daryti ar kažką? nėra šiek tiek keista kažkas daryti savo namų darbus, problemas?

Dont proto jis žmogus! jame nėra nieko keista. jei jums nepatinka, nereikia atsakyti į klausimus! taip paprasta. Thnx purna!

Manau, kad gerai, kai kai kas nors paklaus: "Aš dirbu šioje namų darbų problema, bet aš pakimba vienoje vietoje. Prašome padėti man suprasti, toks ir toks." Manau, kad negerai, kai kažkas tiesiog nusiųsti savo užduotį klausimus, be rodydamas mums, kad jie netgi bandė jas išspręsti.

Manau, kad tai gali būti OK, jei problema yra keliamas kaip bendra problema, iš kurios kiekvienas gali išmokti. Tačiau praeitą savaitę arba tiek, aš mačiau žmonių, parašėte klausimą su daug pasirinkimų (a) (b), (c), (d) - Manau, kad plakato kokia nededa jokių pastangų. Aš dar neparašė kai kuriuos atsakymus pats - tačiau aš nežinau, jei aš esu tikrai padeda visi (spėju, kad Aš esu padėti sau 3 taškus?). Manau, situacija gali būti blogiau, jei į šiuos klausimus yra "išsineštinai" egzaminus, kai išorės konsultacijos neleidžiama. Kita vertus,> 99% pranešimų nepatenka į šią kategoriją. Nuoširdžiausi linkėjimai, v_c

heheh aš visiškai sutinku su v_c. aš maniau, tai buvo juokinga, kad žmonės komandiravimo pakartotinio klausimų pasirinkimo ant lentos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back