Daro FFT Cadence analoginis aplinkoje

G

gogomi

Guest
Sveiki, Ar kas nors žino, kaip naudoti FFT transformuoti trumpalaikis dažnių srityje signalo į Cadence analoginis modeliavimas aplinka? ir yra koks nors būdas apskaičiuoti vienos laiko domeno signalo amplitudė? Aš coudn't rasti gera nuoroda analoginis modeliavimas aplinka. Labai ačiū už jūsų pagalbą! gogomickey

Trumpalaikis analizė pirmiausia matote signalo forma, tada: Yra stūmoklio mygtuką įrankių juostoje su žodžiais: FFT, ieškoti ... ir Antrasis būdas yra: [quote = xuel] naudoti sauso sluoksnio funkcija skaičiuotuvas [/quote]

tiesiog naudoti skaičiuotuvą, spustelėkite VT ir pasirinkti mazgas norite imtis FFT. Tada pasirinkti sauso dažų skaičiuoklė ir pasirinkti norimą laiko intervalą ir pagaliau sklypas

Taip, aš pagaliau gavau jį. Setup yra sudėtinga rūšies. Aš paleisti ilgą pereinamųjų laiko gauti dažnių langą. Dėkojame, vaikinai! gogomickey

[Quote = djalli] Trumpalaikis analizė pirmiausia matote signalo tada: Yra stūmoklio mygtuką įrankių juostoje su žodžiais: FFT, ieškoti ... ir Antrasis būdas yra: [quote = xuel] naudoti sauso sluoksnio funkcija skaičiuotuvas [/quote] [/quote] apie DFT klausimų: Ar Cadence remti įvairių rūšių langų? Thx

[Quote = eda4you] [citata = djalli] Trumpalaikis analizė matote signalo forma, tada: Yra stūmoklio mygtuką įrankių juostoje su žodžiais: FFT, ieškoti ... ir Antrasis būdas yra: [quote = xuel] naudoti sauso sluoksnio funkcija skaičiuotuvas [/quote] [/quote] apie DFT klausimų: Ar Cadence remti įvairių rūšių langų? Thx [/quote] Taip, yra apie dvylika langų, galite pasirinkti.

[Quote = freeinthewind] U galite naudoti skaitmeninio apdorojimo būdą [/quote] Cadence? Kaip?

Sveiki, Ar kas nors žino, kaip naudoti FFT transformuoti trumpalaikis dažnių srityje signalo į Cadence analoginis modeliavimas aplinka? ir yra koks nors būdas apskaičiuoti vienos laiko domeno signalo amplitudė? Aš coudn't rasti gera nuoroda analoginis modeliavimas aplinka. Labai ačiū už jūsų pagalbą! gogomickey

Trumpalaikis analizė pirmiausia matote signalo forma, tada: Yra stūmoklio mygtuką įrankių juostoje su žodžiais: FFT, ieškoti ... ir Antrasis būdas yra: [quote = xuel] naudoti sauso sluoksnio funkcija skaičiuotuvas [/quote]

tiesiog naudoti skaičiuotuvą, spustelėkite VT ir pasirinkti mazgas norite imtis FFT. Tada pasirinkti sauso dažų skaičiuoklė ir pasirinkti norimą laiko intervalą ir pagaliau sklypas

Taip, aš pagaliau gavau jį. Setup yra sudėtinga rūšies. Aš paleisti ilgą pereinamųjų laiko gauti dažnių langą. Dėkojame, vaikinai! gogomickey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back