Darbas su Matrica

B

bercam

Guest
Koks yra geriausias būdas įgyvendinti matricos daugyba ir atvirkštinės matricos?

VHDL, IP_Cores ...

Dabar aš naudoju @ ltera QuartusII 4.0.

Thanks in advance

Anyone know an IP core to make matrix multiply? Siekiant įgyvendinti, yra geriau, kad DTL aprašymą?

Ačiū

Kokios matricos?Bit už bitų arba sveikasis skaičius (pvz., 8 bitai),?

Padaryti matricos daug mažų matrica neturi būti per sunku, pvz: 4x4 matrica.Atminkite, nors, kiek maršrutą išteklių auga dramatiškai kaip dydžio matricos padidinti.

Nors, galima daryti didesnį matricos kelis laikrodžio ciklus, pavyzdžiui, dauginant vienos linijos vieną skiltį, ne per takto ciklą.Tai galėtų sutaupyti lėšų, tačiau requireing MXN laikrodžio ciklai (kur m ir n yra matricos stulpeliai ir eilutės skaičių).

Daugyba matricas daroma per daugintis ir kauptis (Mac) padalinys, ir atmintį, kad viskas, ko reikia ir gali net neleisti atminties aš kalbėti čia apie sveikasis daugiklisthat's
all folks

Taip Didysis berniukas, aš turiu galvoje matricos sveikasis skaičius (16bit), skirta įgyvendinti DSP algoritmai.Adaptacija Filtruoti aiškiai.

I'll reikia maždaug 100 x 100 Adatiniai daugintis.Kyla klausimas:

Kas yra tinkamas būdas įgyvendinti šią pagal @ ltera qu (at) rtus II 4,0?

DTL?Megafunctions?

Kaip Big berniukas pasakoja Aš galvojau segmento matricos dalimis kaip didžiausią skaičių MACs nei mano FPGA galėtų būti įgyvendinta.

Kiekvienas pasiūlymas bus vertinamas už mane.

Thanks in advance.

Mano nuomone, aš nebūtų pradėjo naudoti IP funkcijas, nebent žemiausio lygio
(Daugiklis, padidinimas), ir būtų viskas DTL.
Taip pat žiūrėkite programų pažymi,
kad tai yra visiškai ir naudingos informacijos.Aš dirbu su Xilinx ir todėl aš negaliu suteikti konkrečią nuorodą į informaciją, o pavyzdžiui ne Xilinx yra dokumentas XAPP284 "3 x 3 Adatiniai daugiklis 3D Grafika ir vaizdo".Manau, kad rasite tai kažką naudingo sau.

Paprastai, darant matricų operacijos aparatūros geriau tinka tikrai mažos matricos.

Čia jūsų matricos 100x100.Manau, kad abi yra 100x100?

Šis meen 20000 elementų 16-bitai.Dėl dauginimo,
turėtumėte naudoti FPGA, kurie aparatūros daugiklis.

Kiekviena "ląstelių" jūsų dėl matricos bus rezultatus 100 Daugyba ir 100 papildymai.

Ne tikrai žinote, kaip tai galėtų būti optimizuotas FPGA ...

Norėčiau kreiptis į VHDL kodas stiliaus daryti matrica / vektoriniu daugintis.

I'm thinking padaryti kilpą už per procesą siekiant padaryti rekursinis Macs.

Kiekvienas gali duoti daugiau įkvėpimo?

Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back