darbas namuose

A

ahmadagha23

Guest
Labas
Aš patirties VHDL (už FPGAs) ir taip pat TMS320C6000 DSPs.
Kaip rasti projekto padaryti namo įmonę? (Ir gauti savo pinigus)

Aš IRANO.

ačiū

Taip ekonominę pasaulio tvarką tai vadinama DECENTRALIZACIJA ..
Problema yra tai, kaip "TURI BŪTI pastebėjo".Ir jūs galite pradėti su gera svetainėje ir i siūlome parengti keletą IP savo.Vienas veikla gali prisidėti prie kitų ..Šioje srityje yra lėta ir JAV dabar.Ar ne taip, kaip 4 metus ..Dauguma iš custumers Kairėje karinių jie nebus easly išvykti į užsienį ..Bet yra arčiau INDIJA ir Kinija ir manote, kad reikia prisitaikyti prie JAV verslo perkelti ten ..

Srityje buvo visada bus keletas reikliausių yra medicinos, vaizdų apdorojimo, saugumo (biometrikos ir visi, kad šūdas. Please
don't Sraigtiniai pasaulyje daugiau kaip ji yra!) Ir būsimus naujus HDTV formato ..Manau, kad šioje srityje yra daug padaryti ..Tačiau ji bus dar 2 metus, kai į
JAV pradės masiškai konversijos.Yra daug dalykų, kuriuos reikia padaryti, Ex yra encryptor už HDTV vaizdo rinkliava televizija ..vaizdo nuorodos Transmitters .. ir daug rekonversiją senų įrenginių. Manau, kad yra didelė galimybė čia ..Norėdami konvertuoti analoginius siųstuvai su skaitmeninio signalo ..!(Taip galima ir ne per hard!)
Paskutinį kartą redagavo eltonjohn 14 spalis 2004 23:15, edited 1 kartą iš viso

Ar yra tinklapis specializuota ieškant šių tipų darbo vietų?

salam Achmed AGILA,
Yra daug vietų, kur galima užsiregistruoti į darbą iš namų, bet tai tikrai sunku, jei neturite ryšius ir negyvena uždaryti į tą vietą, kad galėtumėte ten apsilankyti kas dabar ir ten.

Aš atrodo arround ir pažiūrėkite, ką aš galiu surasti ir atsiųsti ją į sąrašą.

Bet apskritai, bendrovės, o su agentūra, nei asmenys.Jei galite Pajungti su įmone vakarų (Anglija ir vokiečių daug temp. Agentūras), jie imasi darbo, ir mokėjimo ir mokėti jums šiek tiek iš jos, ji gali būti ne didesnis kaip 35%, priklausomai nuo to, kaip geros esate derybų su jais.Būdama šalyje kaip Iranas daro ko daug daug sunkiau.

Yra labai nedaug Vakarų kompanijų kurie net žiūrėti į paraišką autsorsingas Iranas, daugiausia dėl apribojimo iš
JAV vyriausybės, ir tai, kad Iranas neturi darbo teisių ir apsaugos intelektinės nuosavybės.Ir jeigu jie nori dirbti su Irano aukštųjų technologijų įmonės ar net atskirus rangovų, jų rizikos prarasti savo verslo su JAV kompanijų (kuris "savo" dauguma elektroninių verslą Europoje).

Sėkmės jūsų searhc ir aš, jei mano nuorodos ir siųskite juos čia.

Ba etherAm,
/ Farhad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back