Darbas namuose?

K

kordix

Guest
Sveiki visi, noriu paklausti, jei u know kai kurių svetainių, kur galima rasti galimybes gauti projektus? Man reikia pinigų, bet aš negaliu turėti visą darbą! Taigi aš noriu žinoti, jei aš galiu kažką daryti, kad gauti pinigų iš namų! Ačiū.

Tas pats klausimas, mikrobangų pasyvus modeliavimas ir dizainas yra mano tyrimų kryptį, daugiausia inluded filtrai, diplexers ir tt

Viena iš problemų, su darbo namuose yra tas, kad jei esate labai garsus niekas rizikos mokėjimo jums už jūsų darbą, nebent jie galėtų interviu su Jumis asmeniškai. Tai gana daug apribojimų savo potencialius klientus Jums vietovėje. Kita problema yra dabartinės ekonominės sąlygos. Nėra dalykų pertekliaus gauti padaryti ir įmonės gali gauti papildomų darbo valandų nemokamai iš jų štabų.

Ką apie E-komercija ... ji moka gerai ... ? Im mąstymas pirkimo domeno ir pradėti kažką panašaus, kad .. bet tikrai nežinau, kaip pradėti ir ką produktą parduoti ... : P. .. Aš žinau, programavimas ...: HTML ir PHP

gerai, tą patį klausimą, kaip pirmiau ... bet galimybes dirbti iš namų .... specialiai moterims (su vaikais ir t maisto ruošimui ir tt), jei jie turi rūpintis jų šeimos patys?

rentacoder.com yra labai geras būdas pradėti pat galite pabandyti šiuos: elance.com offshoreexperts.com getafreelancer.com getacoder.com

Labai ačiū eda_wiz ir thedesolatesoul tas yra labai geros nuorodos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back