dalytuvas padėti norėjo

L

lucbra

Guest
labas,

Aš turiu decode 16 bitų signalą 5 skaitmenų 7 segmentų ekranas, kaip apibrėžta:
Įėjimo signalas: 12345 suteikia kaip produkcija
1. skaitmenų: 1
2. skaitmenų: 2
3th ženklų: 3
4. ženklų: 4
5. ženklų: 5

Kiekvienas padarė tai anksčiau?

Thx iš anksto

kas sunku šioje.Manau, kad ir konvertuoti 16 bitų duomenų Dešimtainę vertės ir pašarų į FND dekoderis.ir gausite rezultatus.
jeigu ir reikia daugiau pagalbos šiuo paklausti tiesiai, aš manau, gali padėti ir šiame

ashish

Aš padariau tai prieš naudojant Microcontroller, todėl aš paaiškinti šią idėją ir galite translat į DTL.
Tarkime, kad turime skaičius lygus 32 (dvejetainiu formatu ir norite Latentinis iki dešimtųjų
1 - Padalinti 32 10 -> tai bus 3 ir renaider yra 2
2 - remaider 2 yra mažiau reikšminga skaitmenų dešimtaine skaičių, galite naudoti lentelės kaip generat ekvivalento modelį 2 bus diplayed apie 7 sek.
3 - pakartoti padalijimo dar -> 0 (rodiklis tikslu perskaičiavimo) ir priminimo 3.
4 - rodyti 3 7 sek naudojant lentelės naudojamos anksčiau.

jūs galite padaryti pastangos kurti dalytuvas 10 kodas arba į kairę į syntheizer.

Iš esmės, aš maniau, kad tokiu pačiu būdu, tačiau kai kurios priemonės nepalaikome dalijant.
Dabar aš priimti sprendimą, kuris naudoja keletas daugiklis ir didelė skaitliukas.Jis naudoja mažiau nei 150 registrų ir sintezės nepriklausomi.
Udostępniam kodas, jei norite, bet problema yra tai, kad šis įgyvendinimo ne realiu laiku, ir didesnės vertės turi būti iššifruoti,
tuo ilgiau užtrunka.
Todėl Aš ieškau į way smarter.Any help is appreciated.

Jums gali siųsti turimų kodą į mane ir mes galime pasidalinti kartu rasti sprendimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back