Dabartinis apriboti dėl užplūdimas dabartinis

A

Antonio_Magma

Guest
Hi guys, kad buvo kartu, nes i paskutiniais paskelbtas.Kaip visi?Aš šiuo metu yra problema, kurią tikiuosi, jūs galite komentuoti.

Turiu prašymą, jeigu i paprasta DC motorinių veikiant 24V (įjungtas tik 1 sekundę).Šis motorinių jungikliai mažos apkrovos nuo taško A iki taško B. Pagal Specifikacijos aš nustatyti savo energijos tiekimą srovės riba 300mA.Bet manau, dėl užplūdimas srovė (kai variklis įjungtas su apkrova), mano maitinimo keliones (OCP).Motorinių yra tarkime skaičiuoti ne veiklos dabartinės žemiau 300mA.

Ar yra koks nors prietaisas kai i gali turėti savo dabartinę ribą pradžių didesnis (tarkim 450mA) ir po poros ms pakeisti atgal į žemesniąją vertę 300mA?

Priežastis i negali nustatyti su mano maitinimo blokas, nes distanciniu valdymu per serial port ir komandos atsako trukmė negali būti pakankamai greitai.

Any ideas?Parašytas po 41 minučių:Hi, I've done kai kurių svarstymas ir manau, kas i tikrųjų reikia, tai užplūdimas dabartinę kontrolės grandinė (antplūdžio ribotuvas).

Galia reitingas būtinai yra gana maža, tačiau problema yra ir reikia, kuris yra lentynos.Can anyone recommend bet tiekėjams, kurie tokius dalykus?Ačiū.

Labas,

Paprasta "bangą ribotuvas" dažnai naudojamas galios elektronika (pvz. VFD) yra serijos rezistorius Pažemintos pagal relės po trumpo uždelsimo.Jūsų atveju, Jūs galite naudoti MOSFET jungiklis su RC vėlavimo grandinė prie vartų.Kaip pranašumą, tai grandinės sukeltų labai žemos įtampos kritimo dirbant įprastiniu režimu.

Daugiau paprastas variantas gali būti perone motorinių įtampos, atitinkamai padidinti žingsniais.Geriausiu atveju, jūs turėtumėte turėti tiekimo kad dabartinė apriboti vietoj viršsrovių kelionę.

Linkėjimai,
Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back