dažnumo skaitiklis funkcija

G

GE

Guest
Perskaičiau 2.006 temą ...Tais senais laikais, skaitmeniniai skaičiuokliai negalėtų dirbti mikrobangų dažniais.Taigi jūs nusipirkote prescalar paskirstytojas nuo mikrobangų namas, PLL / Skaitliukas nuo ko nors panašaus, Motorola, ir vedęs du.

Kas yra naudojamas dabar kai dažniai yra iki 20GHz?

TNX,
GE

Manau, net ir dabar yra per didelis 20GHz dažnio skaitikliai ...Tai yra dėl to, reakcijos laikas kovoti ....Nežinau, apie tai, bet manau, kad net iki 2GHz gali būti matuojamas tiesiogiai, bet su pernelyg daug klaidų ...

Galite įsigyti skaitiklius, kad eiti iki kelių GHz-es šiandien, bet iš tikrųjų tai nieko daugiau negu Prescaler ir žemo dažnio skaitmeninis skaitiklis sujungia į vieną dokumentą.Ar tai yra būdas pereiti jums priklauso nuo jūsų situacijos.Iš aplinkos lab senas būdas vis dar veikia puikiai.

"Manau, net ir dabar yra per didelis 20GHz dažnio skaitikliai ..."

Nesutinku.Šiais laikais yra labai pigūs logika turimą Toggle tarifus bei už 20GHz, kad skaitiklius su Input Range> 20GHz ir rezoliuciją 1Hz yra lengvai įmanoma ...

rfmw rašė:

"Manau, net ir dabar yra per didelis 20GHz dažnio skaitikliai ..."Nesutinku.
Šiais laikais yra labai pigūs logika turimą Toggle tarifus bei už 20GHz, kad skaitiklius su Input Range> 20GHz ir rezoliuciją 1Hz yra lengvai įmanoma ...

Mano žiniomis, prescalers (dažnio dalytuvai) vis dar naudojamas.
Bet padalinus DAS loose rezoliucijos ar padidėjo vartai laiko.

HI END priemones, pvz Agilent tiek daug modernių ir senųjų instrumentų yra (ir buvo), gali skaityti 1 Hz rezoliucija kas antras iki X arba KA juostoje.
Tai, kad DAS kitos tequiques yra (ir buvo), naudojamas.
Ką aš žinau, yra tai, kad gali būti metų, HP skaitikliai naudojami šukos generatorius, kuris buvo plakimas su Unknow signalas, jei buvo kaskart į IP diapazone (ty nuo DC iki 1 GHz), tada skaičiuojamos Sekminių jokios informacijos nuostolių (10Hz-0.1sec , 1Hz-1sec, 0.1Hz-10sec).MSB buvo neskaičiuojamas, bet Rangovas skaitiklis ir jis buvo susijęs su "naudoti" Harmonic comb.

Taip pat.kad nepraras bet žymintis skaitmuo skaitiklis gali pasirinkti automatiškai, jei atlikti dažnio matavimo arba matavimo laikotarpiui (ir atsakyti skaičių).

daugelis kitų tequinique egzistuoja, manau, datailed veikimo principo gali būti nustatyta, į Agilent.

Bet rem.Svarbiausia, 30 yaers atgal ir dabar yra stabilumas ir tikslumas OT Timebase.

Hi All,

Aš visiškai sutinku su Sergio Mariotti.Šios dienos state-of-the-art yra Automatizuota visą bandymo sąranką, daugelis jau prekyboje, kuriame integruotos su LabVeiw kontrolieriaus PC suteikia virtualus osciloskopu (Ex) ne toks didelis, kaip Ku.Pardavėjai teigia jie gali padaryti pagal užsakymą ne W-Band
", taip pat ....!!!!

Aš asmeniškai niekada neturėjo galimybės patikrinti (W juostos klausimas!), Nors, aš asmeniškai išbandyti, pavyzdžiui, kai yra C ir X sistemą juostos.Ten jis buvo puikiai Gerai.

Sai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back