M
mmajid
Guest
Turiu grandinė, galinti gaminti kvadratinių bangų signalų (nuo 0 iki 5 V impulsus)
su kai kuriais nustatoma, kaip 30,20,15,10,5,1 MHz dažnių
(tiksli vertė, jiems nėra toks svarbus, pavyzdžiui, 9 ~ 11 MHZ
yra priimtina, o ne 10MHZ).Radau pridedama schematiškai dėl web.the grandinė sukelia stačiakampės bangos signalo impulsų
priemonėmis 1MHZ kristalų laikrodžių osciliatoriai, kurių apie 4584 (IC1 į schema), o tada
paeiliui dalybos dažnis 10 priemonėmis 4017 (IC2 ~ 8 schema),
ir gauna 100k, 10k, 1k, 100,10,1 Hz kvadratinių impulsų.Aš bandė naudoti šią grandinę mano tikslas, bet problema buvo ta, kad didžiausias
įvesties dažnis 4.584 yra apie 2 MHz.nes 74HC4017 remia aukšto dažnio (> 50MHZ), galiu pakeisti 4.584 kurių kristalas
generatorius su vienu 33MHZ generatorius (DIP TTL suderinama 5 V generatorių) ir
tada pašarų generatorius signalo 4.017 gauti stačiakampės bangos signalo impulsus firminį frequcies
pavyzdžiui, 33 / 2, 33 / 3, ...33/10 MHz?Kita problema yra ta, kad 74HC4017 mažina ciklas apie išėjimo impulso
pats veiksnys, mažinantis frequency.How galiu pasukti atgal muitas ciklas
produkcijos į 50% lygį?
Buvo mensioned dėl Phillips 74HC4017 lape (pridedamas punktas)
kad išėjimo impulsų withs (ciklas) gali būti padidintas įterpiant RC grandinės
dėl MR pirkimo (kodas 15) 4017.How ji gali tai padaryti darbą, ir kokie reikalavimai
ji turi būti?Ar galite pritraukti tokių grandinės schema?
Šis schematiškai matome, kad MR kaištis yra prijungtas prie ouput pin.I galvoti
kad tai bus anuliuoti skaitiklius successively.what bus jo poveikis
dėl išėjimo?
Nes mano žiniomis elektronikos yra labai ribotos, gali padėti visiems, man labai paprasta
sąlygas arba piešimo schemos arba nuorodą į somewhwer internete (nemokamai schemos).
Būsiu labai labai malonu, jei galėsite padėti man šiuo būdu.
su kai kuriais nustatoma, kaip 30,20,15,10,5,1 MHz dažnių
(tiksli vertė, jiems nėra toks svarbus, pavyzdžiui, 9 ~ 11 MHZ
yra priimtina, o ne 10MHZ).Radau pridedama schematiškai dėl web.the grandinė sukelia stačiakampės bangos signalo impulsų
priemonėmis 1MHZ kristalų laikrodžių osciliatoriai, kurių apie 4584 (IC1 į schema), o tada
paeiliui dalybos dažnis 10 priemonėmis 4017 (IC2 ~ 8 schema),
ir gauna 100k, 10k, 1k, 100,10,1 Hz kvadratinių impulsų.Aš bandė naudoti šią grandinę mano tikslas, bet problema buvo ta, kad didžiausias
įvesties dažnis 4.584 yra apie 2 MHz.nes 74HC4017 remia aukšto dažnio (> 50MHZ), galiu pakeisti 4.584 kurių kristalas
generatorius su vienu 33MHZ generatorius (DIP TTL suderinama 5 V generatorių) ir
tada pašarų generatorius signalo 4.017 gauti stačiakampės bangos signalo impulsus firminį frequcies
pavyzdžiui, 33 / 2, 33 / 3, ...33/10 MHz?Kita problema yra ta, kad 74HC4017 mažina ciklas apie išėjimo impulso
pats veiksnys, mažinantis frequency.How galiu pasukti atgal muitas ciklas
produkcijos į 50% lygį?
Buvo mensioned dėl Phillips 74HC4017 lape (pridedamas punktas)
kad išėjimo impulsų withs (ciklas) gali būti padidintas įterpiant RC grandinės
dėl MR pirkimo (kodas 15) 4017.How ji gali tai padaryti darbą, ir kokie reikalavimai
ji turi būti?Ar galite pritraukti tokių grandinės schema?
Šis schematiškai matome, kad MR kaištis yra prijungtas prie ouput pin.I galvoti
kad tai bus anuliuoti skaitiklius successively.what bus jo poveikis
dėl išėjimo?
Nes mano žiniomis elektronikos yra labai ribotos, gali padėti visiems, man labai paprasta
sąlygas arba piešimo schemos arba nuorodą į somewhwer internete (nemokamai schemos).
Būsiu labai labai malonu, jei galėsite padėti man šiuo būdu.