dažnio apdailos kristalų už RTC (realaus laiko laikrodis)

T

trashbox

Guest
Hi all, atsižvelgiant į 32.768KHZ crystall virpesių kontūras dizainas Realaus laiko laikrodis (RTC), kai dokumentų naudojimas tiuningo kondensatoriai dažnio apipjaustymas, pavyzdžiui, raudona kondensatorių Cx į priedą. Tačiau 32.768KHZ kristalų paprastai yra labai mažas judėjimo kondensatorius (Cs = 2f ~ 5f faradas) ir apkrovos kondensatoriai C1 ir C2 yra apie 10p ~ 20p.So kad nominalaus dažnio daugiausia lemia Cs ir Lt, o tai reiškia, jei aš noriu sureguliuoti dažnis 32.764Khz į 32.768KHZ, turiu pridėti apie 8P faradas kaip CX. Ar tai apdailos technologija pagrįstų ar populiarus krištolo dizainas RTC? Kaip aš galiu gauti tikslią 32.768KHZ nominali dažnumas RTC? Ačiū iš anksto! Linkėjimai, Trashbox

Ar tai apdailos technologija pagrįstų ar populiarus krištolo dizainas RTC?
Jeigu apipjaustymas yra būtinas, nėra kitų variantų, manau. Dauguma dizaino stenkitės jį.
Kaip aš galiu gauti tikslią 32.768KHZ nominali dažnumas RTC?
Naudojant stora tolerancija krištolas, mažas vairuoti lygio ir nominaliosios apkrovos varža yra nurodęs gamintojas. PS:
jei noriu sureguliuoti dažnis 32.764Khz į 32.768KHZ, turiu pridėti apie 8P faradas kaip Cx
Ne, sumažinti dažnį, pridedant apkrovos talpa.. 122 ppm, reikėtų koreguoti ne tik naudinga ribas, manau.

Ačiū FVM labai daug!
Jeigu apipjaustymas yra būtinas, nėra kitų variantų, manau. Dauguma dizaino stenkitės jį.
Taip. Kadangi tai pirmas kartas man dizainas RTC ir ne apie parazitinės pakuotės kondensatoriai informacija, turiu pridėti galimybių šį testą lustą.
Naudojant stora tolerancija krištolas, mažas vairuoti lygio ir nominaliosios apkrovos varža yra nurodęs gamintojas.
Taip. Bijau net kristalai yra labai gera, mano grandinė yra ne idealus veiksnių, tokių kaip pakuotės kondensatorius bus perkelti nominalus dažnis 32.768KHz.Is šį susirūpinimą?
Ne, sumažinti dažnį, pridedant apkrovos talpos. 122 ppm, reikėtų koreguoti ne tik naudinga ribas, manau.
Ar jums reiškia 122ppm yra du dideli?

Standartinis žiūrėti kristalai iš katalogo platintojas turi pvz., 10 arba 15 ppm, toleranciją. Kintamos apkrovos varža suma yra daugiausia iš RTC lusto PIN talpos, kuris turi būti nurodytas paprastai ir gali būti iš esmės laikomas projektavimo matmenys. Sistemingai korekcijos gali būti apskaičiuojamos nuo matavimo prototipą. Jei asmuo koreguoti nereikia geriau tikslumą, ji neturėtų viršyti kelių PF, manau.

[Quote = FVM] Standartinis žiūrėti kristalai iš katalogo platintojas turi pvz., 10 arba 15 ppm, toleranciją. Kintamos apkrovos varža suma yra daugiausia iš RTC lusto PIN talpos, kuris turi būti nurodytas paprastai ir gali būti iš esmės laikomas projektavimo matmenys. Sistemingai korekcijos gali būti apskaičiuojamos nuo matavimo prototipą. Jei asmuo koreguoti nereikia geriau tikslumą, ji neturėtų viršyti kelių PF, manau. [/Quote] Hi FVM! Labai ačiū už jūsų komentarus!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back