D klasės stiprintuvo išėjimo galios matavimas

C

contagiouseddie

Guest
Aš besivystančių grandinės naudojant D klasės stiprintuvas iš Maksim. Šio stiprintuvo išėjimo yra impulso pločio moduliacija (PWM) forma. Man įdomu, kaip mes galime išmatuoti išėjimo galia nuo šio stiprintuvo žinant, kad tai skaitmenine forma. Dėkoju iš anksto.

PWM išėjimo, kai diskų keitiklis, tarkim, turės vidutinės srovės kiekvieno impulso teka į prietaisą taip, gal galite naudoti Žemo praėjimo filtro gauti originalaus signalo ir tada naudokite atitinkamą formulę / būdas gauti energijos. Pataisyti mane jei Iam negerai.

Yra 4 kanalų išėjimo iš stiprintuvo (kairysis +, kairėje, Right + Dešiniuoju pelės). Turėčiau žemo dažnio filtrą, 2 kanalų arba 1 kanalo metu yra tinkamas?

Manau, tai dviejų kanalų su kairės ir dešinės išėjimai + ir - rodo poliškumo produkcija. Galite išmatuoti iš vieno kanalo, tha tshout padaryti

Manau, jūs turėtumėte naudoti AudioPrecision garso analizatorius. Jūs rasite daugiau informacijos rasite http://www.audioprecision.com/index.php . Taip pat yra keletas apie matavimus, įskaitant D klasės stiprintuvą vadovėliai. Taip pat galite kreiptis į šį dokumentą TI. Beje, TI, LPD atrodo naudojant AudioPrecision analizatoriumi (nuo dokumentų, straipsnis ...) Tikiuosi jis padeda

Kas yra D klasės stiprintuvas? Koks yra skirtumas tarp A klasė B klasė arba klasės AB skirtumas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back