D klasės stiprintuvas mp3 grotuvas nešiojamas prietaisas

X

Xlib

Guest
Sveiki, aš ieškau išėjimo pakopų stiprintuvas mp3 grotuvas nešiojamas prietaisas modelis. Aš nesu lookin mp3 grotuvas, todėl jei kas nors žino pavadinimą etape stiprintuvas mp3, praneškite man kmow MP3 modelis ir dalies numeris "stiprintuvas. Ačiū daug Libero

Gerbiamieji, Kas yra jūsų problema acctualy, paskutiniame etape mp3 grotuvas yra žemo dažnio filtras dažniausiai yra ritė ir kondensatorius, tai yra naudoti resonation. Žemo dažnio filtras - tai filtras, kuris eina žemo dažnio signalus, bet silpnina dažniai yra didesni negu ribinei dažnio. Faktinė suma už kiekvieną freequency silpninimas skiriasi nuo filtras filtruoti.

Mano problema yra ta, kad aš turiu padaryti pranešimą apie D klasės stiprintuvas naudojamas nešiojamas prietaisas (rašyti prietaiso pavadinimą), pavyzdžiui, MP3, CD grotuvas ar kitas. I'v buvo lookin šių įrenginių, specifikacijų, bet negalėjo rasti. , Kadangi i mano mp3 man buvo Askin, jei kas nors žino ką nors apie tai nedrįsta ardyti. Žemo dažnio filtras turi būti stiprintuvo, todėl norėčiau žinoti detalės numerį, kad galėčiau ieškoti pinout ir aptarti savo pranešime apie tai. I't už mokyklos purpouse. Thanks anyway ciao

hi dear patikrinti žemo dažnio filtro duomenų lape, visų duomenų lapo. Ru

Ciao Cara radau keletą stiprintuvai svetainę ir pasiūlė, bet negalėjo rasti, pavyzdžiui, kurioje jie naudojami. Bet kokiu atveju, kad nuoroda yra gonna būti naudinga, Thanks a lot

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back