dėl technologijų failus padėti sukurti Synopsys milkyway duomenis

S

s3034585

Guest
Hi guys, aš noriu išmokti įvairių technologijų failus, kurie yra reikalingi sukurti Synopsys milkyway duomenų bazę. Toliau pateikiami failai, kurie yra reikalingi. 1) technologijos failą (tf), 2) GDSII failus (GDS) 3) TDF failus (TDF) 4) bloknotas orientacija informacija CLF failą 5) suvaržymus failą (SDC), yra laiko nustatymo apribojimus ir laikrodis apibrėžimai 6) Edif netlist failas (EPF), yra ryšio informaciją 7) Projektavimas duomenų bazės failą (db), kad yra netlist, laiką, ir aš noriu išmokti iš šių failų struktūrą, kad galėčiau sukurti savo failus dizaino taisyklė apribojimai . Jei kas nors turi informacijos apie jų ar nuorodas galite pls pasakykite man. Tai bus gr8 pagalba. Ačiū iš anksto. Tama

ir gali gauti daugiau žinių apie tai iš PARDUOTA failus. jei ir pardavė tada eiti Throu.

"Labas Arunragavan" Ačiū už atsakymą. I dont žinoti, kas yra parduodama galite pls pasakykite man apie tai. Ačiū iš anksto Tama

Parduodamas Synopsys Prisijungę dokumentacija. Sužinokite savo įmonės SiteID, ir užsiregistruoti solvnet.synopsys.com. Čia galite rasti dokumentacijos internete po prisijungti solvnet, ar atsisiųsti visą komplektą Synopsys ftp

PARDUOTA yra visa informacija apie Synopsys ir geras patarimas projektavimo įrankiai. geriau u turi skaityti PARDUOTŲ medžiagos. prisijungti Synopsys ftp ir gauti PARDUOTA. prisijungusi, ir privalo reikalauti, EGA susijusios bendrovės pašto id ją užregistruoti.

Tf apibrėžti technologijų info proceso ü. kaip metalo sluoksnių, AEŠ, kepurės, žingsnis ir tt, per daug pasakyti, failo Astro vadovas. gdsii yra dvejetainis formatas, kuris išsaugo išdėstymo informaciją. ir naudoja šį formatą tapeout gimęs lustą paprastai. Naudojant gdsii, ir gali generuoti prekės mobilųjį rodinį milkyway. db yra Synopsys specialus formatas. ir dizainą galima laikyti šiuo formatu, ir transformacijos lib db formatu. Sdc apribojimas failą, kuris paprastai yra laikrodžio specifikaciją, multicycle kelio apibrėžtyje ir kai kurių kitų dizaino nevaržo, jei u know sintezę, ir žinoti, kad. , Edif yra netlist formatas.

faktiškai ir gali google iš tinklo, norint parduoti! Sėkmės!

Hi Guys Ačiū už jūsų info .. Ar galite pls pasakykite man, kur galiu gauti studijuoti šių failų struktūrą taip, kad padeda man suprasti juos. Ačiū iš anksto Tama [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 0 sekundžių: [/color] [/size] Hi Guys Ačiū už jūsų info .. Ar galite pls pasakykite man, kur galiu gauti studijuoti šių failų struktūrą taip, kad padeda man suprasti juos. Ačiū iš anksto Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back