Dėl induktoriaus konstrukcijos

S

senthilnathanN

Guest
Sveiki, noriu pridėti induktoriaus mano grandinės naudojant Cadence, kai i pridėti po to, 35mH i dont žinoti, kaip nustatyti parametrus. Kaip, kai aš paspauskite objektas prperties rodo vidinis spindulys vidinis plotis ir apsisukimų skaičius, aš nežinau tiksliai, kaip, kad atitiktų šią specifikaciją 35mH su .. prašome padėti man ačiū

Iš pirmo žvilgsnio, aš manau, kad jūsų induktoriaus droselis induktoriaus. Jis yra tikrai didžiulis. Paprastai išorės droselis induktoriaus, jūs neturite nustatyti parametrus Cadence. Kaip aš žinau, jūsų nuomone, Cadence paprastas idealus induktoriaus 35mH. Antra, jei jums reikia mažesnio indukcinės (nH), naudoti, LNAs pavyzdžiui, jūs turite pamatyti, jei jūsų procesas leidžia jums visiškai dizaino Cadence induktoriaus (išdėstymas). Jei ne, jūs turite sukurti Elektromagnetinis Simulator (HFSS) induktoriaus ir po to importuoti grandinės Cadence. Mažesni technologijos (65nm ir 40nm) leidžia jums sukurti net on-chip transformatoriai. Net ir šiuo atveju, jūs turite būti tikri, kad parametrų, kuriuos nustatėte Cadence duoti jums tai, ko jūs pageidaujate. Sėkmės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back