dėl Furjė eilutė prject koeficiento apskaičiavimas

U

u04f061

Guest
Aš projektavimas analoginės grandinės apskaičiuoti Furjė eilutė koeficientas signalas.
Mano projekto piecwise aprašymą žemiau
1-padauginti nes signalo su cos ir sin
2-keisti cos ir sin dažnio sąskaitą konstantoms k1, k2 ... kN išmetimo į Furjė eilutė koeficiento apskaičiavimo tvarka.
3-integruoti šį produktą per vieną ciklą signalo.
4-padalinti į 4 žingsnį rezultatą savo laikotarpį

trumpai jie dirbs principas studentas apskaičiuoja Furjė koeficiento rašiklį ir popieriaus.
šio projekto problema yra pernelyg maža suma, analogiškoje komponentų, naudojamų kaip opamps, prisijunkite stiprintuvas, antilog, PLL tt Tai increse mano projekto apimtis ir taip sumažinti koeficientų, naudojamų skaičių.

Mano klausimas būtų, kaip sumažinti komponentų skaičių mano circuit.that yra rasti ir multiplikatoriaus grandinė, o ne naudojant prisijunkite ir antilogs, arba visiškai pakeisti Circuit Design alternatyva vietoj analogo duoti schema skaitmeninio circuitry.find vienas į kitą padaryti.

Viena iš alternatyvų yra naudojamas daugiklis ic.but nuėjau į rinką pirkti tai ir rasti nothing.the priežasčių yra tai aš atsilikusi šalis su tokia galimybe ir nedažni komponentai electronics.so išlaikyti šią thibg taip pat į tai, pateikti savo pasiūlymus
thnx

Manau, kad šis projektas bus labai sunku įgyvendinti sėkmingai aparatūros.Naudotis kai kuriomis arba skaitmeninės sistemos programavimo kalbų Jūsų palengvinti ir įgyvendinti sistemą, kompiuteris.

Labas

Aš sutinku su starfish, tai sunkus darbas, tačiau jei jūs tikrai norite tai padaryti, leiskite jums priminti, kad AM moduliatorius tai, ką norite daugina signalas su aukštesnio dažnio sinusinės (arba kosinusas, kaip jūs ketinate kontroliuoti tai?).gerai Greita paieška radau http://www.electronic-circuits-diagrams.com/radioimages/5.gif bet i dont know to ji tikrai veikia

į sveikatą

Sal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back