Dėl dizaino įrangos bandymo

• Thread starter pavankumarmnnit
  • Start date
P

pavankumarmnnit

Guest
Sveiki, noriu sužinoti, ar Synopsys Tetramax gali būti naudojami po projekto kompiliatorių tiesiogiai.

ty be įskaitant vietą, maršrutą įrankius, kaip Astro ir Jupiterio.

Mano atlikti projektai turi turėti projektavimo įrangos bandymo įtraukti į ją.

Taip.Galite pradėti lygiagrečiai kartos ATPG.Nereikia laukti P & R.
Aš įsitikinę Tai įprasta praktika.

Aš noriu žinoti, kas yra DFT kompiliatorių naudoti, ar ji yra dalis projekto sudarytojas ar ne.
Turiu Tutorials dirbti projektavimo kompiliatorių, DFT kompiliatorių ir Tetramax.

Ar bet kokia įstaiga siųsti turima medžiaga ....... PLZ.

DFT sudarytojas naudoja Dizainas kompiliatorius kartu su bandymų kompiliatorių bandymo logika įterpimas.

Būtinai apie srauto pirmasis.

Dizainas Kompiliatorius (susintetintas netlist) -> DFT Kompiliatorius (Test Logic įterpimas į susintetintas netlist) -> Tetramax (ATPG vektoriaus genration bandymo logikos įdėta, susintetintas netlist gauti bandymo apimties ir ATPG pernešėjai)

Čia, jei UR ne saticified su per ATPG apimtį, patikrinti bandymo ir dengtas logika naudojant ATPG ataskaitas ir vėl padengti tyrimų atidengta logika pagal bandymo taško įterpimas ar kitais metodais pagrįstą situaciją, naudojant DFT kompiliatorių ir vėl daryti ATPG procesą.

Kaip procesas vyks iki u get reikalaujama aprėptis.

Kai u got turi aprėpti, ar šimtą dėl galutinės netlist patikrinti, ar laikas yra švarūs (setup) ir pateikti ją R & R, kad gauti galutinį R & R netlist.

Kai R & R yra padaryta, tai ATPG vėl galutinis R & R netlist for sign-off aprėptį ir ATPG vektoriai.

Hope ur gerai su aukščiau expelnation.Skelbimas po 1 minučių:beje aš taip pat iš MNNIT

Hi friend,
Aš noriu žinoti, ar grandine nuskaito kad išliks toks pat susintetinti netlist net po "P & R. Abejoju becoz rodymas N maršrutą bandoma optimizuoti maršrutą susijusių vėlavimo, kuris gali nutraukti pradinio užsakymo nuskaitymo ląsteles.
Iš tikrųjų problema, aš padariau vieną darbą nuskaitymo grandinės pertvarkymas pagrįstas tik netlist generuoja DFT kompiliatorių.Buvau unware "P & R susijęs klausimas.Taigi, dabar aš noriu žinoti tai.

Thanks in Advance
Jay

jayTudu rašė:

Hi friend,

Aš noriu žinoti, ar grandine nuskaito kad išliks toks pat susintetinti netlist net po "P & R. Abejoju becoz rodymas N maršrutą bandoma optimizuoti maršrutą susijusių vėlavimo, kuris gali nutraukti pradinio užsakymo nuskaitymo ląsteles.

Iš tikrųjų problema, aš padariau vieną darbą nuskaitymo grandinės pertvarkymas pagrįstas tik netlist generuoja DFT kompiliatorių.
Buvau unware "P & R susijęs klausimas.
Taigi, dabar aš noriu žinoti tai.Thanks in Advance

Jay

ATPG Generated aprėptį ir modelis ji savarankiškai negali galioti po R & R, nes per R & R, nuskaitymo perskirstant tai įvyks ..todėl esu įdomu, kas iš tikrųjų srautą?

1) jie sukuria dėl DFT tendencijas Turintis ne netlist, tiesiog, kad neapdorotų aprėpties numerį -> perofrm R & R -> Re-Kad grandine nuskaito -> Regenerate modelius naujų nuskaitymo tinklai -> get "tikrasis" coverge numeris

2) atlieka R & R -> Atlikti nuskaitymo susiuvimo -> generuoti ATPG modelius -> get "tikrasis" covergae numeriai

Kuris iš pirmiau minėtų būdas yra pramonės standartas?Kokie privalumai ir trūkumai kiekviena iš jų?Bet kuri institucija?
sunilbudumuru rašė:

DFT sudarytojas naudoja Dizainas kompiliatorius kartu su bandymų kompiliatorių bandymo logika įterpimas.Būtinai apie srauto pirmasis.Dizainas Kompiliatorius (susintetintas netlist) -> DFT Kompiliatorius (Test Logic įterpimas į susintetintas netlist) -> Tetramax (ATPG vektoriaus genration bandymo logikos įdėta, susintetintas netlist gauti bandymo apimties ir ATPG pernešėjai)Čia, jei UR ne saticified su per ATPG apimtį, patikrinti bandymo ir dengtas logika naudojant ATPG ataskaitas ir vėl padengti tyrimų atidengta logika pagal bandymo taško įterpimas ar kitais metodais pagrįstą situaciją, naudojant DFT kompiliatorių ir vėl daryti ATPG procesą.Kaip procesas vyks iki u get reikalaujama aprėptis.Kai u got turi aprėpti, ar šimtą dėl galutinės netlist patikrinti, ar laikas yra švarūs (setup) ir pateikti ją R & R, kad gauti galutinį R & R netlist.Kai R & R yra padaryta, tai ATPG vėl galutinis R & R netlist for sign-off aprėptį ir ATPG vektoriai.Hope ur gerai su aukščiau expelnation.
Skelbimas po 1 minučių:
beje aš taip pat iš MNNIT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back