dėl Antenos stiprinimas, reikia skubaus atsakymo

K

kbmanick

Guest
Dear All,

A PIFA antena dirba 2,2 iki 2,7 GHz juostoje ir su įvairiakryptė kryptinė modelį.bet matuojant gauti apie antena-7dBi.

1.ji bus tinkamas bet naudinga programa?Mačiau kai kurios bendrovės produktai, turintys neigiamą pelną.i am negalėjo suprasti fizinio reikšmę.

jei kas nors iš jūsų gali man atsiliepimus apie mano antenos tai bus naudinga man tai ištaisyti.

su Thanks in advance,

KBMani.

Galimas
Jūs turite padaryti nuorodą biudžeto analizė už konkretų pavyzdį ir apima Tx galią Tx pelnas, Rx pelnas, imtuvo jautrumas, triukšmo rodiklis bei laisvos vietos kelio nuostolių.
Jei Tx galią ir antenos pelnas yra pakankamas, kad palaikyti savo Rx jautrumas, NF reikalavimai per savo tikru atstumu (FSPL) savo specifinės dažnių jis padės susieti ........ visiems paprastais žodžiais, žinoma.

Teoriškai maksimalus vidutinis pelnas PIFA yra ne didesnis kaip 0dBd bet aš mačiau, judrioji radijo ryšio įranga į rinką Antenos stiprinimas maždaug 8dBd.
Jie dirba sunkiai, bet tinklo nėra atmesti juos, nes kiti Rusijos spektaklių kompensaciją už tai (RX jautrumas ir TX išėjimo galia).

kad jums reiškia, kad šios antenos pelnas yra pakankamas, kad mobiliojo applications.right?su ačiū,

kbmani

Antenos stiprinimas priklauso, sistema biudžeto ir kartais priklauso nuo atitinkamo tipo tinklo.
-7dBi atrodo pernelyg žemas ir mobiliajame taikymo, siekiant išlaikyti gerą nuorodą ryšį.

An įvairiakryptė antena paprastai galima tikėtis, kad maždaug 0 dBi pelno už pieskaņotajiem poliarizacija.Yra daug rūšių galima ir PIFA yra vienas.

Jei mes prisiimti vienodą modelį (4 Pi streadians) į Koeficientas dėmesio būtų 0 dB.Dauguma įvairiakryptė antenos hover apie šią vertę.

Į -7 dBi vertė jums paminėti rodo, kad žemo efektyvumo ir kažkas tikriausiai vyksta neteisingai antenos.Jūs galite pamatyti gera (mažas) atspindžio koeficientas ir gali klaidinti į mąstymą, kad antena veikia gerai.Didelis nuostolis kažkur pašarų paprastai rodo, kaip tinka, bet mažai naudos, kuri yra tikriausiai šiuo atveju.

Jūs klausiate, jei PIFA dar galėtų dirbti ir atsakymas yra "taip" su papildoma galia arba jautrus imtuvas.

Tokie įgyti vertes, taip pat paprastai vertinti su elektriškai mažų antenų ir gali būti pasekmė bando sumažinti antena.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back