cyprysowego ez USB FX2 mikrokontrolerów, sąsaja su USB?

R

rnb20_2000

Guest
Atsiprašome už kartoti šį klausimą į mikrokontrolerów dizaino skyriaus ir šio skyriaus Tačiau daryti reikia pagalbos sprendžiant šią problemą ::::::::

hey everyone, i būtų dėkingi už bet padėti su maža problema, iš esmės
aš statyti DSO naudojant cyprysowego ez USB FX2 laive (connunicating per USB natūraliai) modelis num (cy7c68013. mano problema yra ta, kad i
don't know how to sąsaja lentos su kompiuteriu kaip, Kaip sukurti Loginio įrenginio tvarkyklę, susijusi su mano laive, jei kas nors kokių nors idėjų, kodą arba nuorodas į visus atitinkamus svetainės, ir bus daugiau nei dėkingas.
Padėkojęs you in advance,
linkėjimai

Ps Aš girdėjau, kad jis turi kažką daryti su MFC programavimo?

Na berlińskich targach IFA firma LG ma pokazać jak pisze przystępne cenowo smartfony z serii L. Modele L Fino oraz L Bello będą wyposażone w procesor Quad-Core oraz funkcje UX (User Experience) przeniesione z flagowego modelu LG G3. Firma zamierza rozszerzyć swoją obecność na kluczowych rynkach smartfonów, dzięki modelom w przystępnych cenach. L Fi...

Read more...

Gerbiami rnb20_2000,

Window $ operacinės sistemos, gali kalbėtis su USB aparatūros aukščiausios greitis tik tada, kai WDM (. Sys) yra instaled jūsų prietaise.
Po WDM instalation turite parašyti kompiuterio programa, kuri comunicate su jūsų prietaisu per keletas API funkcijų, tokių kaip:

* phDeviceHandle = CreateFile (completeDeviceName, GENERIC_WRITE, ...

DeviceIoControl (hDevice, ...

Galite naudoti Win32 API (C programavimas) arba MFC (C programavimas), bet man higly rekomenduojame naudoti C # naujiems projektams (skambinti API funkcijas iš kt naudoja valdomo kodo)

Norėdami sužinoti USB programavimo ant PC pusėje ir recomand jums knygos "USB dizaino pavyzdį" John Hyde, geriausias informacijos kada parašyta šia tema.

Programavimas USB nėra lengva užduotis, tačiau dont būti descouraged, su pavyzdžiais iš Hyde Biblija visiems verry paprasta!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back