Cy7C68013A firmware nuolat duomenų rinkimo

U

usbfpga

Guest
Sveiki visi, Aš esu projektavimo FPGA ir priimančiosios komunikacijos USB sąsają. Ten mes nenutrūkstamą duomenų srautą iš FPGA vyks kaip ir kai įsakė vartotojo priimančiosios pusės per grafinę sąsają. Aš naudoju "Cypress Cy7C68013 vadovo ir pavaldinio FIFO režimas. Ar gali kas nors padėti man su firmware, kad eina į valdiklio lusto. Ačiū jokio atsakymo ....

Labas, ar tu atėjai į priekį su jūsų projektas? Esu turėtų sukurti panašų ryšį tarp priimančiosios kompiuterio ir Virtex5 lenta. Valentino

Kodėl Dont jūs bandote sukurti Techninis palaikymas atveju Cypress svetainėje?

Manau, pati "Cypress Cy7C68013 įmontuota USB prievado, todėl aš nesu tikras, ką jūs bandote pasiekti su FPGA. Kai darai, FPGA prietaisas su USB sąsaja ir sąsaja, kad su CY68013 kai CY68013 veiks kaip priimančioji. Jei tai yra tada aš nemanau, kad CY68013 yra pakankamai galinga, remti USB kamino. Taip pat ji nėra USB pagrindinio valdiklio. Ar Jūs esate FPGA, kad kai prietaisas jums sąsaja su I / O jungtys, CY68013. FPGA bus nuolat CY68013 "USB požymius, kurie bus kontroliuojamas PC priimančiosios siųsti duomenis. Pastaruoju atveju aš manau, kad yra pavyzdžių galima rasti Cypress (ne naudojant FPGA).

Sveiki, ačiū už atsakymą. Esu turėtų įgyvendinti algoritmas Virtex5 FPGA ir juos kažkaip sąsaja PC kompiuterio. Iš FPGA duomenys turėtų būti perduodami kažkaip prie kompiuterio, ir aš pamačiau, kad ML507 (lenta) turi įmontuotą CY7C67300 kontrolierius. Dėl to, kad aš esu naujokas į USB Aš šiuo metu ieško informacijos, o ypač kompiuterio vairuotojas. aš patikrinti Cypress puslapį kaip jums pasiūlė. Dar kartą ačiū:) Linkėjimai, Valentinas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back