Current Sense pusė tilto SMPS transformatorių

G

grizedale

Guest
Sveiki, Mes darome 330W neprisijungęs pusės tilto SMPS. Mes turime pirminės srovės matavimas, arba ką mes kai pradėsime į trumpuoju išėjimo trumpo jungimo apsauga. Tačiau pigiausias dabartinė prasme transformatorius, mes galime rasti .... http://pulseeng.com/products/datasheets/P578.pdf - PE-63586NL-TP (Gamintojas PE-63586NL) [/url] (PE-63.586 pulseeng.com) Tai yra 1,76 $ už 400 vienetų. Savo kelią per brangu. Nėra nieko pigiau niekur, todėl mes turime užbaigti mūsų pačių. Dabar, vijų santykis yra 01:50 Kaip gera mova nuo pradinės sdecondary kad labai didelis vijų santykis bus sudėtinga, o tai reiškia, daug sluoksniuota vidurinio, tarpinės kelis pirminius, su pločio. plokšti laidai. ... Visa tai bus labai brangu gaminti. Taip, bet skaitytojui žinoti, jei mes galime išeiti su kai pigūs likvidavimo būdas tokia prasme transformatorius?

Dažniausiai, kai pagrindinis laidas eina per pagrindinę, ryšys yra pakankamas. Taigi, mano nuomone,, jums nereikia brangių sluoksniuota technika. Jei norite išėjimo srovė, apkrovos rezistorius (prijungtas prie secundary) turėtų būti gerokai žemiau žemiausio dažnio secundary apvijos induktyvumas vertės. Jei išmatuoti secundary induktyvumą, geriausia yra pašalinti pirminės. Atkreipkite dėmesį, kad DC komponentas per pirminės gali sukelti pagrindinių sodrumo (ypač mažo skersmens, hi-mu ritinių).

Movos koeficientas neturėtų būti svarbu, ne visi dabartinės Tranformers. Tinkamai vartojami, jie išėjimo srovės šaltinio varža turi nesvarbu. Net ne mažiau kaip 0,9 K turi dirbti gerai.

Bet su vijų santykis 1:50, tai bus sunku gauti bet kur netoli 0,9? viena ruožtu pirminės nesiruošia sujungti gerai visas 50 savo ruožtu antrinės. Geras mova yra tikrai svarbus dabartinės prasme transformatoriaus, kitaip outputted srovė netiksliai pirminė srovė 50?

bet vijų santykis 1:50, būti sunku gauti bet kur netoli 0,9? viena ruožtu pirminės nesiruošia sujungti gerai visas 50 savo ruožtu antrinės. Geras mova yra tikrai svarbus dabartinės prasme transformatoriaus, kitaip outputted srovė bus netiksliai 50 pirminės srovės?
Kai jūsų pasirinktas pagrindinės, vidurinės šerdies vijų skaičius neturi įtakos sukabinimo koeficientas. Tiesiog vėjo juos vienodai paskirstytos sumažinti benamių poveikį. Tiesiog pabandykite tai patys su signalo šaltinį. Pradėti šaltinio galia per rezistorius serijos su branduoliu. Galite patikrinti signalo per įtampos matavimo visoje rezistorius (osciloskopu), ir kitą kanalą galite patikrinti signalo nuo antrinės ritės su varžinio apkrovos kaip minėta ankstesnės komandiruotės.

ačiū, sirgti pabandyti, kad ....... Nors aš manote, kad nukentėjo ant galvos vinimi, kai sakote, "vėjo juos vienodai distirbuted sumažinti benamių poveikį". .. Žinoma, vieną savo ruožtu pirminės, jums canot vėjo paskirstytos po lygiai, yra grupuojami viename gaila vietą. ... Prisiminti, kad tobulas movos yra pasiekta tik su begalinio ilgio branduolys per ..... ir todėl, kad mes dont turėti begalinį pagrindinius ilgio, mes tikrai reikia pirminių ir sek būti užima tą pačią erdvę kaip viena su kita, taip sakant. ..... 01:50 vijų santykis, mes esame toli nuo to.

Geriausia yra jį išbandyti. Ï statomi, įvairios srovės transformatoriai, svyruoja nuo Hz MHz dažnių diapazone, ir niekada nebuvo patyręs problemų su pirminės prie antrinio movos. Problemas, mažinant talpinė mova nuo pradinio prie antrinio iš dėl aukštos dV / dt pirminės.

Ačiū, aš pasistengsiu, nors aš turiu pasirinkti pagrindines ir likvidavimo sistemą, didžiausias tilto srovė 9.1Amps ir Max RMS yra 4,9 vairo. Man įdomu, jei aš tiesiog pasirinkti mažas branduolys ir tiesiog užtikrinti, kad aš niekada eiti virš 300mt? Padaryti vieną ruožtu yra nors šiek tiek puzzle. Beause vieną ruožtu ji vis dar gali būti ir ne iš tikrųjų visiškai apvynioti aplink šerdį ... nes dabartinės linijos vieną savo ruožtu sukasi grandinės poilsio ... taigi galvoju organizuoti jį taip, kad vieną ruožtu antklodės šerdies suklys kiek įmanoma .... arba dar i ne gauti gerą movos.?

Kas yra DC vidutinės srovės vertė (taip pat laikinas situacijos). Jei jūsų branduolys pereina į stiprios sodrumas, induktyvumas gerokai sumažinamas. Tai padidina mažiausią frrequency kur CT veikia kaip KT. Jūs turėtumėte pasirinkti UR, šerdies skersmuo ir aukščiausios DC srovė, kuri atsiranda be nuostolių funkcija, remiantis pirminės vijų skaičius. Pereinamuosius procesus, patenka CT pralaidumo, galite ignoruoti, nes ten laukas neutralizuoti antrinio ruožtu su varžinio apkrovos.

Doing vieną savo ruožtu, nors šiek tiek puzzle. Beause vieną ruožtu ji vis dar gali būti ir ne iš tikrųjų visiškai apvynioti aplink šerdį ... nes dabartinės linijos vieną savo ruožtu sukasi grandinės poilsio ... taigi galvoju organizuoti jį taip, kad vieną ruožtu antklodės šerdies suklys kiek įmanoma .... ar kitas i negali gauti geros mova?
Bijau, jūs dalykas. Vienas posūkis, kai srovės kilpos eina kartą per Toroid branduolį, nesvarbu, kokiu būdu ji tiksliai. Visa kita apie skirtingas sumas nuotėkio induktyvumas atitinkamai šiek tiek keičiasi K. veiksmingai pakeisti srovės perdavimo.

grizedale Manau, jūs būdas overthinking sukabinimo ir nuotėkio svarbą. Tęsk ir parengti lygiavertėmis transformatorius modelis ir pamatyti, kaip iš tikrųjų paveikti našumą ir aš manau, jūs suprato, kad tai visai neblogai. Ar jūs planuojate naudoti tiesiogiai su pirmine serijos CT, arba naudojant vieną arba (arba abi), jungikliai?

mtwieg: mes naudojame vieną seriją su pirminės trečiąjį puslapį "pasirinkti" Core "Šiame straipsnyje teigiama, kad būtina gauti gerą mova su prasme transformatorius .... http://www.mmgca.com/apps/MMG-ctdesign.pdf Jie taip pat sako, kad naudoti toroidinis pagrindinių, bet aš įsivaizduoti, kad darbo sąnaudos Thats labai brangus surinkti ..., nes kažkam turiu sėdėti ten ir apvyniokite sūkių per šerdį ... nė viena mašina gali padaryti. Aš norėtų pasirinkti mažą EMD pagrindinės su vertikaliais ritę už.

Norėčiau eiti ir pirkti gatavų prasme transformatorius SMPS, kuri yra įvertinta dabartinė norite naudoti savo dizainą, nereikia namų Parzenie viskas. Arba pirks senas / sugadintas SMPS ir imsis dabartinis stebėjimų Trafo, paskutinį PC tiekimo blokų, kad man pavyko rasti ir atidaryti buvo naudojant tokias topologijos ... Be to, yra daug kitų gerų dalių viduje, kad jūs taip pat gali naudoti ... nei galite reguliuoti jautrumą koreguojant rezistorius ir kondensatorius produkcijos - atitinkamai įvesti savo kontrolierius:)

mtwieg: mes, naudojant vieną seriją su pirminės trečiąjį puslapį "pasirinkti Core" Šiame straipsnyje teigiama, kad jos reikia gauti gerą mova su dabartinės prasme transformatoriaus .... Pagal http://www.mmgca.com/apps/MMG-ctdesign.pdf
Atkreipkite dėmesį, jie nėra iš tikrųjų paaiškinti, kas laikoma "gera" movą arba kodėl tai svarbu. Ar ne tik manyti, kai ekspromtu, nepagrįsti komentarai app dėmesį. Analizė Išbandykite patys!
Jie taip pat sako, naudoti, toroidinis pagrindinių, bet aš įsivaizduoti, kad Thats labai brangus darbo kaštų surinkti ... nes kažkam turiu sėdėti ten ir apvyniokite sūkių per šerdį ... nė viena mašina gali padaryti, kad.
Žinoma yra Toroid vyniojimo mašinos. Jie iš tikrųjų tikrai cool dalykų. Toroids yra gražus, nes galite padaryti juos kaip visiškai nepriklausomi jutikliai, dažnai be pastatytas pirminę. Tiesiog siūlai pagrindinis dirigentas ir viskas. Bet jei jūs gerai su pirminės pastatytas, tada aš negali matyti jokių priežasčių, kodėl Split core ritė nebūtų dirbti. Tiesiog saugokitės, kad, jei jūs to paties vėjo ritė žiūrėti per daug talpos tarp pirminės ir antrinės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back