CST-optimizavimo

S

sas11

Guest
Sveiki cSt dizainerių!

Aš sukurta prastos MicroStrip p_atch antena, ir man reikia optimizuoti | S (1,1) | dB.
."And as I said before ,I need to find a parameter setting where the minimum

of the S-parameters over the given frequency range is as low as possible.

Man reikia rasti minimalaus lygio, kad | S (1,1) | dB gali būti pasiektas, bet kai aš naudoti "min" operatorius į optimizavimo, tai reiškia: "optimizatoriaus bando sumažinti S parametras duomenis. Sumažinti S parametro duomenų reiškia, kad optimizatoriaus bando rasti parametrų kur daugiausia S parametrus per nustatytą dažnių diapazonas yra kiek įmanoma mažesnė.

"Ir kaip jau minėjau anksčiau, man reikia rasti parametrų kur mažiau

S parametrus per nustatytą dažnių diapazonas yra kiek įmanoma mažesnis.
Any suggestions?
Dėl ...

Norėdami iki minimumo sumažinti bendrą S11 min vertę, jums reikia pridėti vartotojo tikslo ...Interneto pagalba Jūs galite rasti šiame pavyzdyje:Globalus mažiausias:Kodas:

Option Explicit

Pareigos GoalFunction () As Double

Dim S11 Kaip Objektas

Nustatyti S11 = Result1D ( "d1 (1) 1 (1)")

"Sumažinimas S11

GoalFunction = s11.GetY (s11.GetGlobalMinimum ())

End Function

Gal pabandykite naudoti "judėti min" operatorius ir nustatykite "Frequency" būti jūsų tikimasi dažnis

brangūs sas11!
sas11 rašė:

Aš sukurta prastos MicroStrip p_atch antena, ir man reikia optimizuoti | S (1,1) | dB.."And as I said before ,I need to find a parameter setting where the minimum

of the S-parameters over the given frequency range is as low as possible.
Man reikia rasti minimalaus lygio, kad | S (1,1) | dB gali būti pasiektas, bet kai aš naudoti "min" operatorius į optimizavimo, tai reiškia: "optimizatoriaus bando sumažinti S parametras duomenis. Sumažinti S parametro duomenų reiškia, kad optimizatoriaus bando rasti parametrų kur daugiausia S parametrus per nustatytą dažnių diapazonas yra kiek įmanoma mažesnė.

"Ir kaip jau minėjau anksčiau, man reikia rasti parametrų kur mažiau

S parametrus per nustatytą dažnių diapazonas yra kiek įmanoma mažesnis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back