CST mikrobangų problema - bangolaidyje modeliavimas

S

sharp87

Guest
Sveiki visi, aš esu šiuo metu, naudojant CST Mikrobangų studija imituoti mano projektą, susijusios su bangolaidžio. Problema yra, mes imituoti plačiame dažnių diapazone (2-22GHz) problema. Yra įspėjimas "Bent vienas dauginamosios režimai 1 uoste nėra laikomas laiko domeno skaičiavimo. Jis gali būti geriau padidinti uoste x rūšių skaičius". Aš bandė padidinti transporto rūšių skaičių, nes akivaizdžiai per tą dažnių diapazonas yra gana dauginamosios rūšių skaičius. Tačiau nebuvo pateikti teisingus rezultatas. Galiu pasakyti, kad, nes aš turiu empirinių duomenų, kad galėčiau palyginti. Tai trigerred du klausimus. (1) Kas yra klaidos reikšmę ir ką būtų galima padaryti siekiant išspręsti tai. (2) Ar aš galiu imituoti plačiame dažnių diapazone su kelių rūšių (2-22GHz), bangolaidžių tiesiog palikti numatytuosius nustatymus? Dėka krūvos.

Na, hi Sharp I susidūrė su panašia problema, kada prieš .. ir pranešimas atrodys taip padidinti transporto rūšių skaičių arba sumažinti dažnio viršutinė riba, aš bandžiau ir taip: i) Jei u sumažinti dažnio riba, tarkim, , 8 ar 10 GHz, ir gali gauti modeliavimo II be klaidų), jei ir padidinti režimo numeriai sako, kad ypač uostuose 2, tai trunka per ilgai, siekiant išspręsti modeliavimas ... ir galiausiai baigėsi modeliavimo klaida .. Tačiau galite pabandyti padidinti arba sumažinti uosto dydį ..... Aš vis dar bando jį .. Bet koks CST ten Vartotojai pasiūlyti mums corret būdas atsikratyti šios problemos ...?? Ačiū

Sveiki, Isharan, Dėkojame už atsiliepimus. "Taip aš sutinku ir kad didėja rūšių skaičius, modeliavimas užtrukti ilgiau. Aš bandė padaryti uosto dydis yra mažesnis ir klaidų padarė išeiti, bet rezultatas vis dar abejotina. Tikriausiai esu gonna žaisti šiek tiek daugiau su ribinėmis sąlygomis, nors aš vis dar nežinote, ką pakoreguoti. Visi geriausias žmogus ir vilties visiems, gali rekomenduoti kitų sprendimų.

Aš vis dar nežinote, ar mano parametrai yra teisingi ir ar ji daro įtaką rezultatas. Aš Et = 0 visiems bangolaidyje veidus. Fonas yra laidininkas.

backround kaip normalus pabandyti thisss ........... kitaip u siųsti UR dizainas .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back