CST Macros

K

kato01

Guest
Labas,

Aš ieškau daugiau pavyzdžių macros for BST.
Daugiausia statybos makrokomandas.

Aš parašė makro už pastatyto dielektrinius lazdele, kurią aš galėtų pasidalinti.

Aš negalėjo suprasti, kaip atlikti Loft komanda makro; pat apie pasirinktų veido
ir tt
Pateikti dokumentai CST atrodo labai neturtingi.
Bent jie galėtų turėti pridėtinės vienas pavyzdys už vienetą jų VBA Macro Language "Pagalba"

Kato01

Max kato01,

you're right about trūksta pavyzdžių, tačiau aš apgavystei pasiūlyti.
Tarkime, pavyzdžiui, kad norite naudoti Loft method.You galėtų sukurti manekeno projekte, kur galima padaryti Loft kaip įprasta,
ty objektai-> Loft.Then, galima atidaryti istorijos ir pasirinkdami redaguoti Lofty komanda ( kuris bus akivaizdžios istorijos) galima suprasti, kaip ši komanda (ar metodas) yra used.The pat taikoma bet kuriai kitai method.Anyway, sintaksę The Loft metodas:

Su LOFT
. Reset
. Pavadinimas <a eilutę, kurioje yra pavadinimas kieto būti created>
. Layer <a eilutę, kurioje yra pavadinimas sluoksnio, kad solid>
. Tangency <here sako tagency,however rasite Note1>
. CreateNew
End With

Note1: Versijos 4, jums leidžiama pateikti skaitinę vertę kaip seka, ty į Tagency lauke galima įvesti arba "0" arba tiesiog 0.But versijos 4,2 negalite naudoti eilutes, kai skaitinė vertė yra expected.I 've jokio supratimo apie kitų senesnių versijų, tačiau turėti tai omenyje sukelti tai gali sukelti problemų.

Note2: Jei neturite pavadinimas kieto tt saugomi grandine tačiau norite parašyti tiesiai jums reikia naudoti kabutes.
(kitos klaidos kodą)

Note3: The Loft metodas reiškia, kad du asmenys jau picked.So, Pick metodas (arba vienas iš daugelio žaidėjų), Jums tereikia:

Pick.PickFaceFromId <the pavadinimą, layer>: <the pavadinimas kieto priklausančių kad layer>, ID

Dėl ":" ir "," pavadinime yra privalomi.

ID yra skaičius, apibūdinančių orientacija į pasirinktą face.Assume turite cube.If jums reikia žiūrėti į jį link-Z tada pamatysite susiduria su ID = 1.
z ID = 2
y ID = 3
x ID = 4
-y ID = 5
-x ID = 6

I
don't know about cilindras, bet galite sukurti vieną ir pasirinkite visas savo veidą, savo ruožtu, ir jų tapatybės patikrinti istorijos.

Beje, manau, kad *. mod pavyzdžiai taip pat labai useful.There yra keletas dėl "CERN ir C / S / T puslapį" (nuoroda jau paskelbtas). Aš šukuotų internete ir rasiu ...tik those.Why? Ar tai neteisėta vieną skelbti juos? Arba tiesiog neįprasta?

Anyway, I hope I padėjo jums kato01.
Į sveikatą

Hi all,

Manau, kad makrokomandas Visual Basic, kad niekas skelbia juos ir labiausiai makrokomandos yra parašyta, kad skirtos asmeniniam naudojimui, todėl negali būti naudinga visiems.Daugiausia laiko jie labai trumpas apie 1-20 eilutes.VB yra lengva išmokti, ir jūsų "trick" gali būti labai naudinga žarna kurie nežino VB kalba.Manau, kad pavyzdžių iš anksto rankiniu būdu yra pakankamas gauti pradedantiesiems prasidėjo keletas paprastų projektų.

Man buvo tik įdomu, kiek žmonių, kurie naudoja MWS tikrųjų žino VB taip pat?

Į sveikatą,
Element7k
racoon rašė:

Max kato01,you're right about trūksta pavyzdžių, tačiau aš apgavystei pasiūlyti.

Tarkime, pavyzdžiui, kad norite naudoti Loft method.You galėtų sukurti manekeno projekte, kur galima padaryti Loft kaip įprasta, aš turiu galvoje

Ar yra koks nors pavyzdys makro vartotojo apibrėžtas tikslas optimizaciją? Pvz Mufa's etapo klaidos optimizaciją?

racoon rašė:you're right about trūksta pavyzdžių, tačiau aš apgavystei pasiūlyti.

... Galite sukurti manekeno projektą ... Tada galima atidaryti istorijos ir pasirinkdami Redaguoti ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back