CST konvergencijos problemą

W

winglj

Guest
Sveiki, neseniai aš darau, kad pleistras antena modeliavimas, naudojant BST. Bet kai aš naudojant bangolaidžio uosto bendraašių kabelių, yra keletas konvergencijos problemas, kylančias: CST laiko domeno Solver rodo man messege! "Calcuation atrodo nestabili apsvarstyti galimybę mažinti už stabilumo faktorius vertė Solver Spec.pasiūlymas galimybės arba sumažinti PBA užpildyti ribą automesh savybes. " Ir išėjimo signalas bus svyruoti ties modeliavimo pabaigos. Man įdomu, kaip aš galiu išspręsti šią problemą be įtakos tikslumas? Atrodo, kad išėjimo signalo virpesių yra dėl skaitmeninio klaida. Bet kokios nustatymas sukurs šios klaidos tipą? Ir kas iš PBA užpildyti ribos prasmė? Kaip jis gali turėti įtakos modeliavimo / tinklo karta? Ačiū iš anksto ir bet rekomendacijos bus laukiami.

Viena iš priežasčių gali būti per trumpas ilgis perdavimo linijos tarp uosto ir arčiausiai netolydumas. Pabandykite padidinti jo ilgį. Sėkmės

Jei įvesties nėra lygiagrečios linijos, ar ne statmenai į uostą, kad viena iš priežasčių, lt

[Url = http://images.elektroda.net/42_1196874180.jpg]
42_1196874180_thumb.jpg
[/url] Sveiki, turiu tą patį klaidos pranešimą: "skaičiavimo atrodo nestabili! apsvarstyti galimybę mažinti už stabilumo faktorius vertė Solver Spec.pasiūlymas galimybes arba sumažinti PBA užpildyti ribą automesh savybes." Ir aš siųsti modeliavimo nuotrauką, Tai Rf ritė ir buvau ruošiasi savo atsakymus ir aš padariau savo pasiūlymus, bet aš negalėjo padaryti modeliavimas, Kažkas gali man padėti? Ačiū

Sveiki, 1. Patikrinkite, ar uosto plokštuma yra suderinta su įkalbinėti veido ir kad nėra tarp jų skirtumas. 2. Dėl laikinos Solver "ypatingų" meniu pažymėkite žymės langelį vadinama: "Pridėti elektros ekranavimas aplink uostą regione". 3. Kita priežastis gali būti jūsų tinklo nustatymus. Pabandykite padaryti šiek tiek tinklo tyrimo ir pamatyti, kas yra optimalus tinklo nustatymus kurią gaunate tiek protingą rezultatus ir konvergenciją. Sėkmės, p.

greičiausiai tai yra dėl tam tikrų elementarios klaidos nustatant kai medžiagos ar ribos.

Kitas sprendimas, pabandykite padidinti akių nuo šalia uosto tik objektus. Pasirinkite objektą ir dešiniuoju pelės klavišu ir pele pasirinkite "Vietos Mesh Properties" pasirinkimo. Užpildykite "didžiausias tinklelio žingsnio plotį" su nice reikšmes, ypač išilgai ašies, kuri yra normalu WG uosto. Sėkmės

Hi guys Aš neseniai pradėjau naudoti CST mikrobangų 2008. Aš ji pirmą kartą SE dėžė, wit plokščiu bangos ir įdiegta bangolaidžio 1 cm. Aš susiduria su problema gauti teisingus rezultatus, kai aš zondas viduje. sukurti siūlės rodo, jokio skirtumo, idont žinoti, kur yra kažkas negerai. Kaip galiu naudoti kai uoste vietoj plokščiu bangos kas nors plz man padėti naudojant CST dėka Waseem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back