Crystal radijas

A

avdrummerboy

Guest
Hi all noriu patekti į Rusijos bandymus ir statybos buvo įdomu: All I Have yra Silicio diodų (Nr. Germanio infrastruktūras) ir buvo įdomu, jei turėčiau kreiptis mažas poslinkis į priekį, kad jį ir įgyvendinti serijos DC blokavimo BŽŪP tai padės Get RD signalai praeityje barjeras įtampa ir kaip gerai bus šio darbo.Aš einu tik eksperimentuoti su juo, bet buvo įdomu, tautų mintis čia.

Thanks in advance.

Dvi nuorodos jei per mane.Prašome pažvelgti paštu http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=289253&highlight =

Linkėjimai

Aš atsimenu, kad paštu, buvau tiesiog bando pasakyti, kad nuo visų man yra Silicio diodų, jei aš vietoje pasakyti 1.5V baterija su dviem Įtampos daliklis skersai diodo anodo skaldyk ir tada DC blokavimo BŽŪP serijos ji iškart bus DC / RF Derinant darbą, does anyone think?

RadioShack Allied elektronika, bet diodas teoriškai darbai, germanis sako, kad geriau vis dėlto.

Labas,
Nėra bando pakenkti savo idėją, padaryti nuolatinės srovės kilpą aplink diodas su kintamomis baterija ir dabartinės kontrolės rezistorius nusiteikimą ją, ir antra kintamosios srovės kilpą įskaitant LC Tuner, kondensatorius ir didelės varžos Ausinių tiesiog prijungti per šališkas diodas.
Linkėjimai,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back