CPW sluoksnis apibrėžimas skelbimai antena

I

icpinu

Guest
Sveiki, aš esu projektavimas CPW šeriami antena, ir aš norėčiau žinoti, kas yra tinkamas būdas apibrėžti sluoksniai. Jei substratas sluoksniai: Freespace (atviras) Dielektriniai (atviras) gaunu gerų rezultatų (aš nežinau, dar f jie atitinka matavimus) Jei substrato sluoksniai: Freespace (atviras) Dielektriniai (uždaro) Freespace (atviras) Tada aš don't get rezonansas. Kas yra tinkamas būdas apibrėžti substrato sluoksnis? Ačiū

Labas Icpinu, manau, kad jūs naudojate pakilti CPW struktūra. Jeigu jums nepavyko pakeisti nieko reversas metalization Dielektrinės, taikant atvirą riba (Freespace) pagal Dielektriniai tada jums prarasti savo žemės plokštumoje. Tai tik spėjimas, kaip aš nežinau jūsų struktūrą. Jei šiuo atveju, jūs turite atkreipti Jūsų ribotą žemės plokštumos, einančios per jūsų Dielektriniai atgal. Tikiuosi, kad tai padėjo, JB

Labas ačiū už jūsų rplies. Ferdows i couldnt pamatyti visus pridėtą failą. Geriausias

Hi icpinu i cant suprasti galėčiau atsisiųsti prisegtą failą what u reiškia?

Aš nežinau, kad atsitiko su mano kito kompiuterio, galėjau dowonload jį dabar. Labai ačiū,

Pasidalinkite savo ADS dizainas, atlease šuoliai. Areštas siunčiami ferdows naudoja mikro juostelių dizainas ir nebus jums padėti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back