Conformal ASIC LEC problemos

L

leongch

Guest
Labas,

Aš valymas mano dizainas failus HAL priemones, ir ji reikalauja iš mūsų pakeisti signalo ir didžiosios raidės vietoj mažosiomis raidėmis.
Po pakeisti signalo pavadinimą, į LEC ji man įspėjimą, nes jokių bendrų pagrindinių punktų, kaip signalas pavadinimas pasikeitė.

Ar galiu į knw Conformal ASIC įrankį, bet kuriame galima padaryti, tegul žino Conformal įrankis pakeisti pavadinimo signalas yra faktiškai toks pat kaip aukso dizainą?

Ačiū ...

leongch rašė:

Labas,Aš valymas mano dizainas failus HAL priemones, ir ji reikalauja iš mūsų pakeisti signalo ir didžiosios raidės vietoj mažosiomis raidėmis.

Po pakeisti signalo pavadinimą, į LEC ji man įspėjimą, nes jokių bendrų pagrindinių punktų, kaip signalas pavadinimas pasikeitė.Ar galiu į knw Conformal ASIC įrankį, bet kuriame galima padaryti, tegul žino Conformal įrankis pakeisti pavadinimo signalas yra faktiškai toks pat kaip aukso dizainą?Ačiū ...

Yeah ...Žinau, kai jis yra labai kvailas įspėjimas, bet mano vadovas nori pabrėžti, kad 0 įspėjimą HAL dizainas.

Žinau ne Korp / HAL įrankis galime nustatyti, kaip ji-NE patikrinti tik komandos vadovas atsisako ją naudoti.
Taigi aš turiu rasti būdų, kaip išspręsti problemas, tuo LEC

leongch rašė:

Yeah ...
Žinau, kai jis yra labai kvailas įspėjimas, bet mano vadovas nori pabrėžti, kad 0 įspėjimą HAL dizainas.Žinau ne Korp / HAL įrankis galime nustatyti, kaip ji-NE patikrinti tik komandos vadovas atsisako ją naudoti.

Taigi aš turiu rasti būdų, kaip išspręsti problemas, tuo LEC

labas,

Correct me if I'm wrong.
Paprastai, Korp patikrinti nėra ASIC / FPGA dizainas srautas.
Tai tiesiog reikalavimas neprivalomas.

Pavyzdžiui, jei projektuotojas praktika gerą kodavimo stiliaus, jų konstrukcijos, nėra būtina turėti Korp patikrinti.

What do you guys think?

Turėjau šį argumentą mano proj vadovas.Nori pridėti Korp patikrinti mūsų ASIC srautas.Taigi, aš davė jam mano paaiškinimai, kaip paminėta aukščiau.

Jis taip pat idėjų, kaip leongch vadybininku, kuris yra 0 įspėjimą HAL dizainas.

Thanks in advance.

no_mad rašė:pavyzdžiui, jei projektuotojas praktika gerą kodavimo stiliaus, jų konstrukcijos, nėra būtina turėti Korp patikrinti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back