compaq monitorius S710 - sugedus po maitinimo žemyn

P

piwo

Guest
Laba diena pone Prašome Sir man reikia tavo pagalbos. Turiu problema su mano monitorius compaq S710 kuris praėjo po maitinimo faillure. Ir dabar, kai jis bus įjungtas, ekranas su apšvietimu tada išsijungia ir nuolat Power LED yra ne apšviesta, Ketvirtadienis ji yra. Iš kur aš galiu pradėti ieškoti kaltės. Ir kurios sudedamosios dalys gali išbandyti. Ačiū.

[Quote = alus] Laba diena pone Prašome Sir man reikia tavo pagalbos. Turiu problema su mano monitorius compaq S710 kuris praėjo po maitinimo faillure. Ir dabar, kai jis bus įjungtas, ekranas su apšvietimu tada išsijungia ir nuolat Power LED yra ne apšviesta, Ketvirtadienis ji yra. Iš kur aš galiu pradėti ieškoti kaltės. Ir kurios sudedamosios dalys gali išbandyti. Ačiū. [/quote] pirmas pašalinti duomenų kabelis monitoriaus nuo PC ir galia jį, jei jis šviečia, arba nurodant "patikrinti signalo" pranešimą ekrane, kad tai jūsų monitorius Gerai kitas protingas kontaktinė tarnyba monitoriaus remontas. jei monitorius yra darbo, vadinasi, jūsų kompiuteryje turėjo tam tikrą problemą pateikti kai kurie iš jūsų kompiuterio detales arba pažymėkite vieną trumpą pyptelėjimą ne įkrovos metu ji bus rodoma jūsų kompiuterio įrangos yra OK.

[Quote = alus] Iš kur aš galiu pradėti ieškoti kaltės. Ir kurios sudedamosios dalys gali išbandyti. Ačiū. [/quote] Kaip problema atsirado po maitinimo nepakankamumo, akivaizdžiai slypi elektros energijos skyriuje kaltės. Dėl jūsų antrojo klausimo ... Niekas negali Kaisčiai taško jums tiksliai sugedusi komponentą. Jums reikia išaiškinti ir įvertinti visas volatges į vėliau sakė skyriuje. Good luck.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back