Colpitts generatorius

E

E-GE

Guest
Labas

I'am šiuo projektavimo Colpitts generatorius aplink 2GHz.Šiuo aš naudoju projektavimo metodą, aprašytą šių knyga:
Mikrobangų Circuit Design naudojant tiesinė ir netiesinė kinetika metodus pagal Vendelin, Pavio ir Rohde.

Šioje knygoje (p.408-413) jie išvesti formulę apskaičiuoti atsparumo kuri turi būti sukurta serija su induktoriaus ir būtinų kondensatoriai rozdarcia dažnį.

Formulė R (serija varža): R = gm / m ^ 2C1C2.(su m = pulsavimas freq.)

Dabar mano problema: Kaip aš naudojant GaAs HEMT (CGY50 Siemens),
o duomenų jie nėra nurodyti vertę gm ne 2GHz (ir net už bet kurio dažnio) I made a PCB ir plano priemonė S parametrus (už tam tikrą kanalizacijos dabartinė) ir įvertinti šios įstrižinės taško "gm.

Tačiau yra paprastas būdas išmatuoti gm į GaAs HEMT?

Taip pat jei kas nors turi mažų signalų parametrų šio įrenginio, aš labai vertiname tai, jei galėtumėte pasidalinti jomis su manimi.Taigi aš galiu naudoti šią parametrų imituojant generatorius.Aš prašau, nes jie nėra nurodyta specifikacija, ir aš net paštu Siemens, jei jie gali ieškoti juos man.Iki šiol jie nėra net atsakymo į mane .........

Greetz E-GE

Max VSWR

Aš perskaičiau šį dokumentą taip pat, bet man tai nėra aišku, kuri įstrižinės dabartinę jos naudojimo.
Manau yra šališkos su ID = 60mA, Jūs sutinkate su tuo?

Aš taip pat reikia mažo signalo parametrai šio prietaiso (tai aš ne rasti iki šiol).

Greetz E-GE

Jei tikslas yra tik pateikti Colpitts generatorius, nereikia gaišti laiko simulatie, pabandykite jį į laboratoriją.Vienintelis dalykas, kad jūs turite rūpintis, kad jei Fmax yra pakankamai dideli, ar ne.

Be to, galite (nekilnojamojo taikymo, tai turi) pridėti buferio kaip išėjimo vairuotojui izoliuoti LC bakas.Ir aukštą varža aukšto dažnio zondas padeda daug, nes spetrum sukelti 50ohm apkrova jei transformuoti šią varža prie aukšto impedanso.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back