colpitts generatorius dizainas problema

P

ppat2006

Guest
Sveiki, aš sukūrėme BJT colpitt generatorius MATLAB už 5 MHz freq. bet tai rodo slopinamas svyravimo, nes aš naudojamas kolektoriaus varža vietoj RFC choke.what vertė induktoriaus naudoti kaip RFC užspringti. Aš taip pat kitą 2mhz bet nežinau, kaip pasirinkti vertė RFC CKT.? kas nors padėti?

Ce varža yra apie 30 omų į 5MHz. Tai gali stipriai sumažinti atvirojo kontūro pelnas atsiliepimus. Todėl, didinant CE vertė žymiai didesnę vertę, mikro spektrą, gali išspręsti jūsų problemą. Sunku turėti uždusti esant mažam dažniui kaip 5 MHz.

i bandė pakeisti Ce vertę uf bet jis neveikia. turiu naudoti RFC ar induktoriaus vietoj Rc bcoz RFC yra būtinas komponentas skirtas aukšto dažnio generatorius. dėl Rc produkcija tampa sudrėkinta tai stiprintuvas neveikia. todėl, kiek vertės induktoriaus naudoti?

Jums nereikia Ccc1, jūsų L, 5MHz OSC yra pernelyg mažas ir dangteliai yra pernelyg didelis. Iš klausomos grandinės pilnutinė varža yra L / PG (R nuostolių varžos). padaryti jūsų L apie 10X didesni (bent jau) ir abu dangteliai 1 / 10 visų jų vertybes. 450 omų yra mažos vertės vistiek naudoti 10K omų ir vėl prisitaikyti šališkumo taip tranzistorius trunka apie 1 mA. Frankas

Aš nesuprantu, kaip generatorius gali dirbti, nes jis įgyvendina neigiamą, o ne teigiamų atsiliepimų. Kaip chuckey jau minėta, SC grandinė pernelyg maža varža 1,5 omo, atsižvelgiant Tikėtinas Q nekilnojamojo induktyvumo, ji neveiks.

Tiesą sakant, padaryti dizainą už elektroninių vadovėlių inžinerijos. jei ir turi projektavimo pažymi PLZ. Anyways dėka aš pabandyti pakeisti dangtelį ir induktoriaus vertybes.

Aš dizainą kaip už elektroninių vadovėlių inžinerinių
Arba vadovėlis yra neteisingas arba nukopijavote neteisingai. Colpitts generatorius bendro emiterio grandinėje turi skirtingus atsiliepimus topologijos.

Generatorius bus svyruoti, bet L2MHz = 6.8microH, L5MHz = 47 nanoH. Norite padidinti dažnumą, 5 / 2, taip sumažinti ričių vertę 4 / 25 bus retune grandinė 5MHz bet kaip paaiškinta sumažins grandinės varža per daug padaryti, sumažinti ritė's L 5 / 2 arba 0,4 X 6,8 = 2,8 microH ir dviejų kondensatorių, padarytais 5 / 2, taip pat (22nF -> 10nF, 1nf -> 400 pF). Jūsų 5MHz grandinės turite apie kondensatorius neteisingą kelią visame vertybes. Frankas

generatorius bus virpėti.
Kuri grandinė jums yra nuoroda į, nieko aš praleidau be pašto # 1? Aš tikrai įdomu pamatyti, generatorius dirba su neigiamą nuomonę.

FVM, Jūs esate teisus, ir aš blogai. Praėjusią naktį aš tikrai mačiau, kaip grandinės, kuri buvo susijusi su osciliatorius. Nuo tada aš jau wracking mano smegenys išbandyti ir išsiaiškinti, kaip dalykas dirbo. Aš atėjau prie išvados, kad ji negali. Jo I atveju neturėtų naudoti šią konfigūraciją, norėčiau prisijungti viršutiniame gale sureguliuoti grandinės prie pagrindo. Talpinė bakstelėkite ketinate spinduolis, be spinduolis atsajos kondensatorių. Kolektoriaus rezistorius yra geras pusiau izoliuota produkcija. Frankas

plz duok man colpitt osciliatoriaus schema su reikšmėmis, kuris rodo nuolatines svyravimų ir THT galima paleisti MATLAB / Simulink. taip pat mano problema yra THT MATLAB turiu pasirinkti BJT jau teikiamos Simulink THT tai kaip ir PSPICE aš negaliu atrinkti bet ypač tranzistorius skaičių. taip ir turi koreguoti BJT parametrų veikia kaip stiprintuvas bcoz jei stiprintuvas neveikia, tada i gaus slopinamas virpesių bcoz bakas CKT visada suteikia slopinamas virpesių. atsiliepimų i problema buvo išspręsta. kad buvo mažai klaida ryšį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back