CNC mašinų Kaina

C

Cortex

Guest
Labas

Noriu pirkti pcb CNC Machine

Ar yra asmenų, kurie jau pirko tokia mašiną asmeniniam naudojimui?

Bet kokia informacija yra sveikintina.

Thanks in advance
Cortex

W tym tygodniu zawartość naszej bazy oprogramowania powiększyła się o kilka nowych pozycji. Podobnie jak miało to miejsce już wcześniej, wybraliśmy dwa najciekawsze naszym zdaniem programy, które chcielibyśmy Wam zarekomendować. Tym razem nasz wybór padł na aplikacje mało znane, ale mogące zainteresować niemalże każdego użytkownika komputera.

Pierwszy z programów, którego sylwetkę chcielibyśmy...

Read more...

Spójrz Greita grandinės modelis 5000 nuo T-Tech ..
Norėdami gauti informacijos apie kainas, jums reikės užsiregistruoti: http://www.t-tech.com/products/models.asp

Linkėjimai,
IanP

Aš naudoju Quick apygardos 7000 ekstensyviai darbe remtis mano bandymas PCB, kad aš žinau, šiek tiek apie šiuos PCB prototipas mašinos.Tai gana naudingas ir turi savo ribą, kaip šias

1) Šios mašinos labai lengva būti iš registracijos ir tai skauda ją ištaisyti.Iš registracijos tai mašinos nėra suderinta puikiai kai flip lentos į malūnas iš kitos pusės, todėl modeliai yra ne apačioje.Tai nėra blogai, jei jūs naudojate dideli Lipniosios bet jei eiti 10 mils atsekti todėl naudojant mažesnių ertmių, ji bus Utrapienie, nes atsekti ir pad bus kreipiamas žymiai krašto.
2) Per skylę per visada bus didelė problema prisijungti atsekti iš viršaus pusę dugno pusės, jei jūs naudojate arba kilpa arba laidžios epoksidų užpildyti per skylę per.Mano patirtis yra kilpa nėra labai naudingas.Jūs turite priemonė linija iki kilpa ir priploti jį nuo PCB ir jūs vis dar lituoti su kilpa su bloknotu, nes kilpa gali turėti 1mil oro tarpo, kai jis buvo suliginti su PCB, kurios gali sukelti pertraukiamumo pertrūkiais ir tai Koszmar rasti šias problemas.Palanki epoksidų labai uselful bet per daug laiko taikyti rankiniu būdu.LPKF išeina su įrankių rinkinys, kad būtų galima įterpti šias sąlygas epoksidų tikrai greitai ir neskausmingai, bet finansiškai skausminga.2000 $ įrankiai ir $ 200 įdėjimo ir filmų medžiagų, jei reikia iš naujo užsisakyti medžiagos.
3) Seni sistemos neturi Z ašies kontrolės ir jokiu būdu pasakyti, ar malūnas bitų labiausiai sukrėtė paviršiaus PCB ar ne.Kadangi PCB paviršius nėra visiškai plokšti, jums vidutiniškai 1mil klaidos visoje paviršiaus.Todėl, frezavimo neužtikrina sumažinti per vario, todėl jūs turite Rerun malimu modelio po patikslinančio pjovimo gylis ir gali būti nemalonus laikas nuo laiko.Naujesni mašinas arba fotoaparato arba specialios technikos aptikti kai bitų hitai vario paviršiaus, tačiau jis priduria, daugiau išlaidų sistema.Aš ką tik atėjo į LPKF demo sistema su kamera kainuoja apie
20000 $.
4) Software skaičiuoti šių PCB prototipas mašina taip padaryti.Tai darbas.

Realiai mokėti nuo šių sistemų, kai jūs prototipų paprastų Rusijos grandines.Dauguma šių rūšių yra paviršiaus pritvirtinta vienoje pusėje ir, jeigu aš Sraigtiniai jį, aš galiu sumažinti kitą laivą nekilnojamojo greitai ir tai pigus palyginus su įprastu būdu siuntimo užsakymas skirtas PCB namuose.
Paskutinį kartą redagavo UKnowWhat 05 Kov 2006 21:06, edited 1 kartą iš viso

Aš asmeniškai yra Rolando malūnas kad naudoti prototipų.Kadangi ankstesnė narys "UKnowWhat" sakė, yra daug dalykų, kuriuos reikia saugotis, kai priėmimo double sided PCB.Didžiausia problema yra gauti pcb kad norite malūnas butas kitaip vario nėra įsiskverbęs giliai, kad kai kuriose vietose.Aš naudoju ploną double sided tape Prilepas valdybos žemyn.

Kad aš kaip geriausia metu Jūs sutaupysite nuo gręžimo skylės.Ji veikia gerai RD paviršiaus montuojamos plokštės.Kasykla yra ultragarsinis skeneris, kad galėtų pateikti dubliką objektų.Mano sūnus ją naudoti malūnas iš modelio automobilių įstaigų po to, kai jis skirtas tai SolidWorks.

Man buvo pasakyta, kad priemonės gali nutraukti lengvai ir brangu - jei nenorite, kad daug įvairiais pcb su juo, tai geriau (pigiau) užsisakyti savo pcb iš specializuotos bendrovės, tokios kaip olimex?

Kriptonas,

Į Wiertło nėra brangus, bet frezavimo bitų yra ypač jei jis yra labai tikslumo pvz.6 mils frezavimo bitų.Yra daug konkurencijos taip Wiertło ir frezavimo bitų kainos turi leistis daug, $ 7-10 per bitų per daug 10 Wiertło ir $ 9-12 per endmill poveikiui, prabangiau bit, didesnės sąnaudos ir lengviau nutraukti, jei klaidų.(Žr. šiuo tinklapiu kainų)

Kalbant dužus klausimu, manau, daugiausia operatoriaus klausimas ypač, kai naujai į procesą, arba kai esate išvykęs besidomintis (aš laikas nuo laiko).Ne, kad aš retai pertraukos įrankius arba sukelti įrankiai blogėjimo ofortas pernelyg giliai į subtrate.

Kalbant apie išlaidų ir veiksmingumo klausimą, aš norėčiau šių prototipų PCB frezavimo mašina

1) Paprasta RD užsakymai.Jis neįtikėtinai įprastu būdu rankas į laikotarpio išlaidų ir greitai apsisukti, atsižvelgiant į išlaidas, PCB, ty.Rogers 6000 serijos, labai draudimu.
2) Paprasta toliau vidutinis PCB prototipų darbo vietų 10 mils atsekti ar naujesnės versijos.

Kai jis turi kreiptis į 4 sluoksniai (2 sluoksniai bus PCB sudėtinga) arba švelniavilnių pėdsakus įvairios 4-6 mils su nors skylę VIaS, geriau eiti ne dėl PCB namuose.Mano patirtis rodo,
kad šios mašinos yra labai naudinga SMT prototipas 2 layers PCB minimalių per skylę VIaS.

Aš ką tik įsigijo greitai grandynas 7000 cnc ir norėčiau žinoti, jeigu yra pakaitinis motorinių galėčiau naudoti jį, pavyzdžiui, dremel arba kita Thats ne per brangi

Senas Thread bet aš MITS routera, kad važiuoja ant vario, įvairaus storio lentos yra ne problema ir ne dvigubai lazdas reikia, ji yra puiki darbo ir aš jokių problemų turintys 10mil ir mažesnių pėdsakų, jie naudoja "ultramill "bitų, kurie yra 60degree V KALTAI, trunka daug ilgiau nei endmill.Aš neturiu problemų su registracija Double sided laive arba.Buvo $ 25k nors, man labai verta ir kreipėsi per pirmus metus.

Valcuojant per visada yra iššūkis ir naudoti kilpa metodas dabar kurios man reikia keistis, jie yra per brangus, kiekis ir varginančių įdiegti net su įrankiu paspauskite kuris yra vyriškos ir moteriškos lyties įrankis naudojamas gręžimo paspauskite.Aš ieškau kitos miniatiurinių kilpa.

Aš norėčiau pasikalbėti su kuo nors, kas naudoja LPKF apkalos sistemą ir buvo sėkmingai, kaip tai pataisyti?padaryti skyles buvimo valcuojant?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back